Maraşta Haber
Maraşta Haber

Burhan Kuzu: “Seçimde Çok Dikkatli Olmalıyız”

ELGİAD tarafından organize edilen konferansa katılmak için Elbistan’a gelen Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr. Burhan Kuzu, ziyaret ettiği AK Parti İlçe Başkanlığında partililere seslenerek, “Bu seçimde çok dikkatli olmalıyız. İnsanlarımız gelişmeleri bizden daha iyi takip ediyor. Bu seçim bir mahalli seçimin ötesinde algılanmalı. Ve onun bilincinde olunmalıdır” dedi. Anayasa Komisyonu […]

Burhan Kuzu: “Seçimde Çok Dikkatli Olmalıyız”

08 Şubat 2014 - 22:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

ELGİAD tarafından organize edilen konferansa katılmak için Elbistan’a gelen Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr. Burhan Kuzu, ziyaret ettiği AK Parti İlçe Başkanlığında partililere seslenerek, “Bu seçimde çok dikkatli olmalıyız. İnsanlarımız gelişmeleri bizden daha iyi takip ediyor. Bu seçim bir mahalli seçimin ötesinde algılanmalı. Ve onun bilincinde olunmalıdır” dedi.

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr. Burhan Kuzu’nun ziyaretine İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Belediye Başkanı Durmuş Küçük ev sahipliği yaptı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu’unda yer aldığı ziyarette açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Prpf Dr. Kuzu’nun Elbistan’ı ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine teşekkür etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Ramazanoğlu’da katılımcılara ve partililere yönelik konuşmasında, Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr. Burhan Kuzu’ya övgüler yağdırarak, “Çok  önemli bir döneme giriyoruz. Böyle bir dönemde görevleriniz daha da büyük anlamlar kazanıyor” dedi.

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr. Burhan Kuzu’da AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Hepimiz, sizler, bizler ve davanın içinde ki arkadaşlarımız bir hedef için gidiyoruz.Tabi buradaki hedef daha güzel bir Türkiye ve insanların daha mutlu, huzurlu ve rahat  olması. Çocuklarımızın, torunlarımızın daha da rahat etmesi. Bu mesleğin çok çilesini çektik. Tam 12 yıl profesörlüğüm verilmedi. 10 sene derslere sokulmadım. Peki nedir suçumuz? Bülbülün çektiği dili belası.

Türkiye çok çileler çekerek bugünlere geldi. 12 Eylül 1980 darbesi oldu 5 bin 200 gencimiz birbirini öldürdü. Sabah sağcı olanı vuran silah akşam solcu olanı vuruyordu. Kimlerdi bunlar ne istiyorlardı amaçları neydi hangi çeteydi ve hangi devletlerin maşasıydı bunlar?

Bu kadar devlet kurduk ama bir o kadar da devlet yıktık. Ve baktığımız da devlet kendini kendi fitneleri yüzünden yıkmış. Hiç kimse dışardan yıkamamıştır. Geçmiş yıllara baktığımız da hepsi fitne yüzünden olmuştur. O yüzden bizim birbirimize sarılmamız gerekiyor. Eleştri dozunu bir yerde tutmamız gerekiyor. Gerilimi bir noktaya getirip onu da daha fazla yukarı çıkarmamamız gerekiyor.

Eğer siz bir davaya çıkıyorsanız başkada çareniz yok. Hele de Türkiye gibi bir Ülkede. 10 yılda çok şeyler değişti. Memleketin bulunduğu nokta çok zor ve bunun için güçlü bir devlet gerekiyor. Rastgele bir yönetim ile nereye giderse gider diye olamaz. Böyle bir tablo olamaz olmamalıdır. Bu seçimde çok dikkatli olmalıyız. Kahramanmaraştaki tablo belli insanlarımız gelişmeleri bizden daha iyi takip ediyor. Bu seçim bir mahalli seçimin ötesinde algılanmalı. Ve onun bilincinde olunmalıdır.

Yapılan hizmetler şüphesiz ki ortada, 15 yıllık partimizin başkanı 30 yıl yaşlanarak herşeyi kanıtlamaktadır. Beraber olan resimlerimiz var. Bir o zaman ki resimlere bakın birde şuan ki haline bakın ortada çok büyük bir fark var . Yapılan iş gerçekten kolay değil.”

KUZU Seçim 1 KUZU Seçim 2 KUZU Seçim 3

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ