Maraşta Haber
Maraşta Haber

Bugün burcun ne söylüyor? (14.08.2012)

KOÇLAR Bir süredir problem haline gelen konuları çözmek için uygun bir gün. Bundan yararlanmalısınız. İnsanlarla aranızda bir problem çıkmasını istemiyorsanız onları zorlamamalısınız, tartışmamaya ve soğukkanlılığınızı kaybetmemeye önem vermelisiniz. Zihinsel açıdan canlı ve dinç olmanıza rağmen fiziksel açıdan oldukça zayıfsınız. BOĞALAR Ay burcunuzda yerini almış durumda. Artık kendinizi ve duygularınızı ortaya koyabilecek durumdasınız. Kişisel açıdan önem […]

Bugün burcun ne söylüyor? (14.08.2012)

14 Ağustos 2012 - 15:04A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

KOÇLAR
Bir süredir problem haline gelen konuları çözmek için uygun bir gün. Bundan yararlanmalısınız. İnsanlarla aranızda bir problem çıkmasını istemiyorsanız onları zorlamamalısınız, tartışmamaya ve soğukkanlılığınızı kaybetmemeye önem vermelisiniz. Zihinsel açıdan canlı ve dinç olmanıza rağmen fiziksel açıdan oldukça zayıfsınız.
BOĞALAR
Ay burcunuzda yerini almış durumda. Artık kendinizi ve duygularınızı ortaya koyabilecek durumdasınız. Kişisel açıdan önem taşıyan konular yanında hayatın olumlu yanları sizi motive edecek. Daha rahat ve iyimser olduğunuz parasal konular ise akıcı ilerlemekte. Eldeki kaynakların değerlendirilmesi konusunda önemli destekler öne çıkıyor.
İKİZLER
Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. Değişim içinde olduğunuz zaman, ideallerinizi geciktirebiliyorsunuz. Bugün, daha davetkar olacaksınız. İsteklerinize sıkı sarılmalısınız.
YENGEÇLER
Kendinize olan güveniniz artıyor. Daha dingin duygular ve düşüncelerle hareket etmektesiniz. Kendinizi göstereceğiniz ve somut çalışmalar içinde yer alacağınız koşullar belirmekte. Çalışmalarınızın sonuçları başkalarını memnun edecek düzeyde olacaktır. Yine bu dönem geleceğe daha iyimser bakabileceğiniz şartlar oluşmakta.
ASLANLAR
Her zamankinden daha hareketli bir dönem yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler fakat hayatın eğlenceli yanlarını da yaşamak istediğiniz takdirde günlük işlerinizin ayrıntılarını da gözden uzak tutmamalısınız. Kararsız davranmayıp, herşeye hazır ve hakim olduğunuzu karşınızdaki kimselere hissetirmelisiniz.
BAŞAKLAR
Yabancılarla ilgili konularınız hızlanıyor. Daha fazla yenilik aramak, değişik fikirlere yakın olmak size çok şey katacak. Ancak bir yandan da tutucu yanlarınızı gözden geçirmeye bakmalısınız. İş bağlantılarınız adına başkalarından destek görebilirsiniz. Yine bu dönem aşk hayatınız ve sosyal ilişkileriniz aktif görünüyor. Biraz daha yapıcı olabilirsiniz.
TERAZİLER
Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz..Partnerinizle birlikte özel paylaşımlar yaşamak istiyorsanız, onun fikirlerine saygı göstermek zorundasınız.Karşılıklı fikir çatışmalar içinde olacağınız bir gün. Enerjinizi odaklaştırma konusunda başarılısınız.

AKREPLER
Gündeminizde bulunan pek çok konu yer değiştirecek. İşerinizi tamamlamanın rahatlığı içinde olabilirsiniz. Ancak ilişkiler ve ortaklaşa alanda ortaya çıkan gelişmeler sizi yakından ilgilendirmekte. Daha fazla yeniliklere açık olmalı ortaklıklardan destek aramalısınız. Beklediğiniz kazançlı sonuçlar sizi memnun edebilir. Zira yeni öneriler akıcı sonuçlar getirecektir.
YAYLAR
Aşk hayatınızda bugün ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz. Özellikle karşı cins ilişkilerinde sıkılabilir, bağımsız kalmak isteyebilir ve olmadık olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Gün boyunca sürecek girişkenliğiniz sayesinde, başkalarının zorlandığı ya da uzun sürede bitirdiği işleri siz kolayca ve kısa bir sürede bitireceksiniz.
OĞLAKLAR
Size keyif veren pek çok konu bulabilirsiniz. Çocuklarınızla bir arada olacağınız zamanların dışında, yaratıcılık gerektiren uğraşlar aynı zamanda kendinize güvenerek hareket edeceğinizi gösteriyor. Bu konuda başkalarından destek almanız söz konusu. Duygularınızın yoğunlaştığı bu dönem aşk hayatınızda daha koruyucu ve paylaşımcı olacaksınız.
KOVALAR
Özel ilişkilerinizi zorlamaktan hoşlanmıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz.Bugün, yardımlaşma  duygunuzun oldukça yoğun olduğu bir gün. Maddi konularda değişik fırsatların sunulacağı bir gün.
BALIKLAR
Kendinizi yeni koşullara hazırlamalısınız. Uzun zamandır düşündüğünüz kısa yolculuklar için uygun bir zaman olabilir. Zira zihinsel açıdan sizi harekete geçiren meşguliyetler ve eğitim konuları önem kazanacak. Ticari konular ya da anlaşmalar açısından somut destekler görmeniz mümkün. Olası iletişim problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ