Maraşta Haber
Maraşta Haber

Beypen’den Bir Milyonluk TL’lik Seri Üretim Yatırımı

Kahramanmaraş’ta 2002 yılından günümüze hizmette sınır tanımayan Beypen PVC İnş. Taah. San Ve Tic. Ltd. Şti gelen talepleri karşılayabilmek için 1 milyonluk TL’lik seri üretim tesisi kurdu. Kahramanmaraş’ta Kapı ve Pencere sistemi üzerine çıktıkları yolda, Kahramanmaraş’ın öncü firmaları arasına girmiş ve üretimini şehir içi ve şehir dışına en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ulaştırarak, sektörde […]

Beypen’den Bir Milyonluk TL’lik Seri Üretim Yatırımı

25 Ocak 2014 - 10:51A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş’ta 2002 yılından günümüze hizmette sınır tanımayan Beypen PVC İnş. Taah. San Ve Tic. Ltd. Şti gelen talepleri karşılayabilmek için 1 milyonluk TL’lik seri üretim tesisi kurdu.

Kahramanmaraş’ta Kapı ve Pencere sistemi üzerine çıktıkları yolda, Kahramanmaraş’ın öncü firmaları arasına girmiş ve üretimini şehir içi ve şehir dışına en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ulaştırarak, sektörde isim yapmış bir firma olan Beypen;

Müşterilerine daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için 1 Milyon TL’lik yatırım ile hizmetlerine devam ediyor.

BEYPEN Şirket Kurucu ortaklarından Âdem Ceyhan Yatırım hakkında bilgi verirken şunları dile getirdi. 2002 yılında çıktığımız bu yolda PVC Kapı ve Pencere sektörünün çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu biliyorduk. Bizim bu sektöre girdiğimiz günden bugüne çok şey değişti.

Türkiye ve Kahramanmaraş’ta yapılan binalar arttı, son dönemde Türkiye Geneli bir Kentsel dönüşüm söz konusu biz de bunu düşünerek ilerde Mevcut Müşterilerimizi ve yeni müşterilerimizi zor durumda bırakmamak için böyle bir yatırım yapma ihtiyacı hissettik.

Şirketimiz sadece Kahramanmaraş ile sınırlı kalmadı Akdeniz’in en büyük firmaları arasına girdik ve komşu illerin yanı sıra Türkiye’nin diğer illerine de iş yapar duruma geldik.

BEYPEN olarak Kahramanmaraş’taki müşterilerimizin memnuniyeti bizleri bölgemizde söz sahibi yaptı buna bağlı olarak çevre il ve ilçelerimizden gelen taleplere dönüşümüz güç olmaktaydı çünkü kullanmış olduğumuz manüel teknoloji seri üretime imkân tanımıyordu.

Yeni kurduğumuz tesiste seri üretime geçtik ve 8 saat gibi kısa bir sürede 160 pencere üretiyoruz bu rakamı daha da artırmak istiyoruz. Şirketimiz bünyesinde çalışan 30 kişilik ekip ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Şirket olarak iki bin 500 metre kapalı alanlı yeni tesisimiz son teknoloji donanımı ile müşterilerimize hem seri üretim yaparak maliyet noktasında avantaj sağlıyor hem de zaman konusunda ciddi tasarruflar sağlamaktadır, müşterilerimiz gün içerisinde projelerini aktarabiliyor ve gün içerisinde tesisimizden üretilen projelerini alabiliyorlar.

BEYPEN Şirket Ortağı Abdussamed Çiçek ise yapmış olduğu açıklamada kapı ve pencere sisteminin önemine değindi; “2002 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda yapılan araştırmalar neticesinde plastik kapı ve pencere sistemlerini üretmeye başladık.

Plastik kapı pencereler sistemleri ahşap kapı pencere sitemlerine göre ciddi anlamda ısı yalıtımı sağlamaktadır, Üstelik bu PVC binalarda % 40 ısı yalıtımı yaparken yapılarında daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor fakat ısı yalıtımı sağlayan sadece plastikleri değil yada çift cam olması değil camın kalitesi de oldukça önemlidir  “ısı cam soğuk ve sıcak havaya etkili fakat soğuk ve sıcak havayı  % 40 daha etkili olan konfor camı tavsiye ediyoruz, Konfor Cam normal camlardan çok daha etkili bir ısı yalıtımı sunuyor ayrıca ısıda ve soğukta daha dayanıklıdır.

Kapı pencere sistemlerinde elde edilen % 40 oranındaki ısıya konfor cam eklendiğinde bu tasarruf % 80 oluyor bu oran Ülke Ekonomisine de ciddi katkı sağlıyor” Dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ