Maraşta Haber
Maraşta Haber

Bertiz’de Mustafa Özsoy’a Sevgi Seli

Gittiği her yerde halkın sevgi gösterileriyle coşkulu bir şekilde karşılanan ve projelerini anlatan Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, ‘’Seçim bölgemizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Geçmişteki belediyecilik […]

Bertiz’de Mustafa Özsoy’a Sevgi Seli

23 Ekim 2013 - 16:10A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Gittiği her yerde halkın sevgi gösterileriyle coşkulu bir şekilde karşılanan ve projelerini anlatan Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, ‘’Seçim bölgemizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Geçmişteki belediyecilik tecrübelerimden ve İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığımdan dolayı belediyeciliği ve halka hizmeti çok iyi biliyorum.’’ Dedi.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında Özsoy, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı olması durumunda yapacaklarını vatandaş ve esnaf ile paylaştı.
Seçim çalışmaları kapsamında halkın arasına erkenden inen Özsoy’a gösterilen ilgi şaşırtmazken, şimdiden Özsoy’un en iddialı aday olduğu görülüyor.
Bertiz’e yaptığı ziyarette Bertizlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Özsoy, ‘Bertizli hemşehrilerimiz bizleri cani gönülden bağrına bastı.’ Şeklinde konuştu.
DULKADİROĞLU İLÇESİ ÇOK FARKLI BİR ŞEKİLDE GELİŞECEK
Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, Kılağlı, Bahçeli, Hacıeyüplü, Yenipınar, Başdervişli, Kemallı, Ağabeyli, Boyalı, Çatmayayla Mahalleleri ve son olarak Baydemirli Kasabası ziyaretinde vatandaş, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, projelerinden bahseden Özsoy, belediye başkanı olması durumunda Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinin çok farklı bir şekilde gelişeceğini ifade etti.
EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE DULKADİROĞLUNA HAYAT VERECEK PROJELERİMİZLE HİZMETE TALİBİZ
El ele, gönül gönüle Dulkadiroğluna hayat verecek projelerimizle hizmete talibiz, hizmete hazırız’’ diyen Özsoy, şu şekilde konuştu: ‘’Beraberimizdeki muhtar ve vatandaşlarımızla Bertiz yöremizdeydik. Kılağlı muhtarımızın yoğun ısrarlarını karşılıksız bırakmayarak evine kahvaltıya misafir olduk ve bizlere Anadolu misafirperverliğinin en güzel örneğini gösterdiğinden kendisine çok teşekkür ederim. Daha sonra diğer köylerimizi ziyaret ettik. Yöre insanımızın sıcak karşılamaları ve bizleri kendilerinden birileri gibi görmeleri bizleri çok duygulandırdı. Köy sakinleri ve muhtarlarımızın sorunlarını dinledik, not aldık, çözüm yollarını konuştuk.
BERTİZ YÖRESİNE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ONUR VERİCİDİR
Bertiz yöresine hizmet etmek bizim için onur vericidir. Bu yöreyle Karacasu Belediye Başkanlıkları ve 1989-1994 yılları arası İl Genel Meclis Üyeliği görevlerim zamanında sıkı ilişkiler kurmuş ve hizmet etmeye o zamandan başlamıştım. Aynı yörenin insanlarıyız buraların Okul, yol, kilit parke, lojman, altyapı vs sorunlarının birçoğunu benim dönemimde çözüme kavuştu ve halledildi. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki; Bertizliler hizmetin en iyisine layık. Bugüne kadar bu bölgeye yaptıklarımız yapacaklarımızın da teminatıdır Allah’ın izniyle…  Özellikle Çatmayayla Köyünün 50 yıllık içme suyu sorununun girişimlerimiz sonucu giderilmiş olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Buradan Boyalı köyü Muhtarı İbrahim Yaşar ve Çatmayayla Köyü Muhtarı Mustafa Beşen Beylere gösterdikleri çaba ve birliktelikten dolayı(aynı su kaynağını paylaşma yürekten teşekkür ederim. Bertiz yöremizdeki bugünlük son ziyaret noktamız olan Baydemirli Kasabamızda kıymetli belediye başkanımız Ramazan Açıkgöz başta olmak üzere bizleri yoğun ilgiyle karşılayan belde halkına çok teşekkür eder, geçmiş kurban bayramlarını tekrar kutlarım.’ Dedi.
ÖZSOY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Ziyaretler sırasında ise Muhtarların ve Başkanların Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy için övgü dolu sözler sarf etti:
Baydemirli Belediye Başkanı Ramazan Açıkgöz : “Baydemire nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemden beri hem belediye başkanlığı hem de İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde bizlere sürekli yardımcı oldu. Dulkadiroğluna A.Adaylığı tekrar hayırlı olsun. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Baydemirli halkı yanında olduğunu belirtmek isteriz.”
Bahçeli Muhtarı İsmail Akcamuz: ‘’Başkanımıza başarılar diliyorum. Bizim suyumuzu, parkemizi ve altyapımızı yaptı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.’’
Hacıeyüplü Muhtarı Mevlüt Doğru : ‘’Özellikle Başkanımız Mustafa Özsoy’un gelmesiyle gördüğümüz hizmetleri bugüne kadar hiç kimseden görmedik. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı bizler notumuzu verdik ve her zaman arkasındayız.’’
Yeni pınar Muhtarı Ahmet Aslan : “Başkanımızın yaptığı hizmetler ortadır. Bizler Bertizli olarak size destek vereceğiz.”
Kılağlı Muhtarı Ali Gözübüyük : “Başkanımızın kapısı hep açıktır. Bugüne kadar bizleri hiç geri çevirmedi. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Yanında olduğumuzu özellikle belirtmek isterim.”
Ağabeyli Muhtarı Mustafa Kalay : “Cumhuriyet Tarihimizden bu yana görmediğimiz hizmeti bu dönemde gördük. Ak partinin ve Başkanımız buralara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”
Başdevrişli Muhtarı Durdu Mehmet Türk : “Yaptıkları hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapılmayan altyapı, lojman, kilit parke yaptı. Eksik olan suyumuzu da inşallah belediye başkanı olduğunuz takdirde yapmanızı istiyorum. Destekliyeceğiz her zaman. Teşekkür ederim geldiğiniz için.”
Çatmayayla Köyü Muhtarı Mustafa Beşen :”Başkanımıza teşekkür ediyorum . Suyumuzu yolumuzu her şeyi yaptırdı. Özellikle 50 yıllık sorunumuz olan iki köy arasında çekişmelere yol açan su sorununu Başkanımızın devreye girmesiyle halledildi. Başkanımız nerede olursa bizler Çatmayayla köyü olarak yanındayız.
Kemallı Muhtarı Mehmet Ardıç ve Eski Muhtar: ‘’Başkanımız Kemallı köyünde eksik bir şey bırakmadı. Bugüne kadar yaptığı hizmet ortadır. Bizden birisi olarak görüyoruz. Kendilerine destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim.
Boyalı Muhtarı İbrahim Yaşar: “Başkanımıza geldikleri için teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Her türlü sorunumuzu halletti ve eksik olanlarında sözünü aldık. İnşallah Belediye Başkanı olduğu takdirde bizlere geçmişte olduğu gibi yine hizmet edeceğine inanıyorum. Yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

2 3

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ