Bayram’da yine Kahramanmaraş Piazza’dayız

Bayram’da yine Kahramanmaraş Piazza’dayız
Ziyaretçilerine bir alışverişten daha fazlasını sunan K.Maraş Piazza’da, her özel gün ve bayramlar gibi Kurban Bayramı da dolu dolu etkinliklerle kutlanacak.Ziyaretçilerine bir alışverişten daha fazlasını sunan K.Maraş Piazza’da,...

Ziyaretçilerine bir alışverişten daha fazlasını sunan K.Maraş Piazza’da, her özel gün ve bayramlar gibi Kurban Bayramı da dolu dolu etkinliklerle kutlanacak.

Ziyaretçilerine bir alışverişten daha fazlasını sunan K.Maraş Piazza’da, her özel gün ve bayramlar gibi Kurban Bayramı da dolu dolu etkinliklerle kutlanacak. Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlara ‘’buluşma noktası’’ olarak ayrı bir değer katan Piazza,  bayram için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kurbanlarını kesip, bayramlaşma ziyaretini tamamlayanların  buluşma noktası olmaya hazırlanan Piazza’da bayrama özel program hazırlandı. 3 seans halinde canlı müzik dinletisiyle başlayacakbayram programında,  Latin, modern ve salon dans gösterileri de yer alıyor. Tahta bacakların AVM’nin tüm katlarını gezerek şov yapacağı etkinlikler kapsamında, 14 kişilik karnaval şov ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Bubble şov ise bayramın son günü etkinliği olarak ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

Bu arada, bayram alışverişini son güne bırakanları düşünerek alışveriş merkezinin kapanış saatini yeniden düzenleyen Kahramanmaraş  Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 12 Ekim Cumartesi günü gece saat 23.00’e kadar, 13 Ekim Pazar ve 14 Ekim Pazartesi günlerinde gece saat 24.00'e kadar hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.