Atış’tan Elbistan’a Selam Var

Atış’tan Elbistan’a Selam Var
Uzun yıllar Kahramanmaraş Valiliği görevini başarıyla yapan, kişiliği, mütevazi yapısı, çalışkanlığı ve örnek devlet adamlığı ile akılarda kalan İlhan Atış, İstanbul Feshane’de Kahramanmaraş Belediyesi tarafından...

Uzun yıllar Kahramanmaraş Valiliği görevini başarıyla yapan, kişiliği, mütevazi yapısı, çalışkanlığı ve örnek devlet adamlığı ile akılarda kalan İlhan Atış, İstanbul Feshane’de Kahramanmaraş Belediyesi tarafından organize edilen “Feshane’de Kahramanmaraş Günleri” programında Elbistan standını ziyaret etti. Belediye Başkanı Durmuş Küçük tarafından karşılanan ve ağırlanan Atış, Kahramanmaraş hizmet yıllarını ve Elbistan anılarını büyük bir mutlulukla yâd etti.

Kahramanmaraş Valiliği döneminde Elbistan’a olan ilgisi ve yakınlığı nedeniyle “Elbistanlı Vali” yakıştırması yapıla İlhan Atış, Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Eyüp Feshane’de organize edilen “Feshane’de Kahramanmaraş Günleri” programında Elbistan standına ve heyetine büyük ilgi gösterdi. Elbistan standında Belediye Başkanı Durmuş Küçük tarafından karşılanan ve geçmiş günleri büyük bir mutlulukla yâd eden İlhan Atış, Elbistan’ı unutamadığını ve çok önemli hizmetler ile dostluklar kazandığını söyledi.

Belediye Başkanı Küçük ve beraberindeki heyet tarafından yakışan ağırlama ile karşılanan İlhan Atış,  Belediye Başkanı Durmuş Küçük aracılığıyla Elbistan halkına ve tüm gönül dostlarına sevgi, saygı ve selamlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.