Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Fatih Erkoç, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, 12 Şubat Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek ve partililerin de hazır bulunduğu heyet, Kahramanmaraş’ın kentsel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

30 Mart’ın Kahramanmaraş için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan M. Fatih Erkoç; “Biz hep beraber Kahramanmaraş’ız. Takım ruhu oluşturduğumuzda daha güçlü olacağımıza eminim. Kahramanmaraş artık büyükşehir oldu. Büyükşehir olmamızı en iyi şekilde değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Kemal Karaküçük, seçime kadar bütün partileri Oda’ya davet ederek başkan adaylarına projelerini sunma olanağı sağlayacaklarını belirterek, AK Parti heyetine seçim döneminde başarılar diledi.  Yeni dönemde modern belediyecilik anlayışı ile sürdürebilir kentleşmenin sağlanacağına inancını belirtti.