30 Mart seçimlerinde Mağralı Mahallesine Muhtar adayı olan Cahit Cebe, “Muhtarlık, siyaset meydanı değil, hizmetin ve mahalle de kardeşliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlayan olgunun parçasıdır” dedi.

Mesleki kariyerini Sigortacılık yaparak devam ettiren ve Mağralı Mahallesine Muhtar adayı olan Cahit Cebe, Mağralı mahallesine muhtar adaylığını açıkladı.

Cebe, mahallemizdeki sorunların ve sıkıntıların başlıca sebeplerini, yıllardır bu mahallenin bir parçası, evladı olarak çok iyi bildiğim ve bir çok tespitlerim sonucunda aday olduğunu dile getirerek, “Mağralı mahallesinin bir evladıyım, yıllardır bu mahallede yaşanılanların bir parçası oldum. Yıllardır gördüm ki, her dönemde verilen vaatlerin hemen hemen bir çoğu gerçekleşmiyor. Aslında muhtarlık kolay bir iş değil, mahallenizdeki halkın, yeri gelir abisi olursunuz, yer gelir kardeşi olur, evladı olur, derttaşı olur, dostu olursunuz, deyim yerindeyse annesi babası olursunuz. Herkesin dertlerine sıkıntılarına yardımcı olmak zorundasınız. Elinizden ne geliyorsa esirgemeden yapmak zorundasınız. vatandaşın istek ve temennilerinden kendinize ve ailenize zaman ayıramayabilirsiniz. Yani Muhtarlık fedakarlık işidir. Bende bu fedakarlığın, zorluğun üstesinden geleceğime inanıyorum. Şartlar ne olursa olsun, önceliğimizi vatandaşa yardım etmek, hizmet etmekten yana olacaktır.” diye konuştu.

Muhtarlık Kutsal bir görevdir

Mağralı Mahallesinde doğup büyüyen 36 yaşındaki genç Muhtar adayı Cahit Cebe, “Muhtar, halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen kişidir. İyi Muhtar olmak için, o mahallede doğmuş, büyümüş, yaşamış, halkla diyalog içinde olan onların tüm sıkıntılarını ihtiyaçlarını bilen, vizyon ve misyon sahibi olmalıdır. Muhtarlık Kutsal bir görevdir. Azim ve inancı, halkın güveni ile desteklendiğinde Mağralı Mahallesi, unutulmuş bir mahalle olmaktan çıkacak, örnek bir mahalle olacaktır. Muhtarlık, Mahalle halkı ile sevgi ve saygı içerisinde  kucaklaşarak birlikte hareket edecektir. Amaç; Allah’ın Rızasını kazanmaksa, ben Allah’ın Rızasına da talibim. Bu Kutsal davada buyurun, birlik olalım. Gençlerimizin ücretsiz yararlanacağı içinde bilgisayarlarında bulunduğu mahalle kütüphanesinin açılması için girişimde bulunacaktır. ” dedi.

Cebe, “Birlik olursak; Mağralı Mahallesi, yeni camisine, taziye evine, kütüphanesine, ambulansına, yollarına, kaldırımlarına, amatör takımına,otoparkına, bunları birlikte yapalım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.