Maraşta Haber
Maraşta Haber

Mehmet Sabancı, Erkoç’a Bağlılığını İfade Etti

Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Sabancı “Görev bize verilse de verilmese de biz başkanımızla beraberiz” dedi.  “Sabancı Erkoç’a bağlı!” KAHRAMANMARAŞ- Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sabancı, ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını ziyaret ederek, “ Erkoç başkanımıza hayırlı olsun diyorum, bize görev verilse de verilmese de bu seçimde başkanımızın […]

Mehmet Sabancı, Erkoç’a Bağlılığını İfade Etti

30 Kasım 2013 - 20:30A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Sabancı “Görev bize verilse de verilmese de biz başkanımızla beraberiz” dedi.

 “Sabancı Erkoç’a bağlı!”

KAHRAMANMARAŞ- Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sabancı, ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını ziyaret ederek, “ Erkoç başkanımıza hayırlı olsun diyorum, bize görev verilse de verilmese de bu seçimde başkanımızın yanındayız,” dedi.

Tavşan tepede seçim bürosu önünde toplanan Mehmet Sabancı, dostları : araçlarının üzerine Mehmet Sabancı ve Fatih Mehmet Erkoç resimlerini asarak konvoy halinde saat 14 00 de Ak Parti Merkez binasına geldiler..

4. kat da toplantı salonunda toplanan Mehmet Sabancı dostu ve dava arkadaşları yaklaşık 200 kişi Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını salona gelmesi ile açılış konuşmasını Mehmet Sabancı yaptı.

Mehmet Sabancı: “ Ak Partinin çilesini çeken, ilçe yönetimi, ilçe başkanlığı , il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 11 yılık bir çalışma sonunda Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Fatih Mehmet Erkoç kardeşimize bugün hayırlı olsun demek ve destek vermek için buraya geldik..

Onikişubat ilçesinden belediye başkanlığına aday adayı olduk, diyen Mehmet Sabancı: “ Allah nasip etti ise görev bizlere tevzi edilir, değilse bir başka arkadaşıma verilir hiç önemli değil, biz Ak Partiye gönül verenler olarak Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat belediye başkanı adayı kim olursa olsun biz ona da sizlerede bağlı olarak sonuna kadar hizmet etmeye hazırız..

Biz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum, Biz Ak Partiyi seviyoruz, biz bu partiye sevdalıyız, önemli bu sebeple Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Erkoç kardeşimizin yanında yer alarak 30 Mart ‘a kadar başkan seçilmesi için elimizden geleni yapacağız..

Görev bize verilirse: bir yandan Onikişubat belediye Başkanı adayı olarak bir yandan da Büyükşehir belediye başkanı adayımız Fatih Mehmet Erkoç ile Türkiye de en yüksek oyu almak için gece gündüz çalışarak Kahramanmaraş ve ilçelerine ak parti bayarağını dikeceğiz,” dedi..

Erkoç :” Konuşan değil dinleyen belediye başkanı olacağım”

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Sabancı dan sonra kürsüye gelen Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç,” Sayın Mehmet Sabancı ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum, bize güç verdiniz , destek verdiniz, adaylığım sürecinde bugün ikinci unutamayacağım bir gün bugün..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan : İnce eleyerek çok yönlü araştırma yaparak adayları belirliyor, inanın ilçelerin adayı kim olacak bizde bilmiyoruz, Başbakanımız kimi gönderirse onunla çalışacağım..

Arkadaşlar: İstişare önemli, ben istişare eden, konuşan değil dinleyen ortak akıllı kullanan bir belediye başkanı olacağım..

Allah bize nasip ederse 30 Mart da bu görev halkımız tarafından bize verilirse dinleyen istişare eden bir belediye başkanı olacağım..

     Fatih Mehmet Erkoç: “Bu seçimi sizlerle beraber kazanacağız sizlerle birlikte çalışacağız , Mehmet Sabancı kardeşim :” Görev verilse de sizinleyim, verilmesede de sizinleyim,” diyerek bize vefa göstermesi doğrusu beni duygulandırdı, Sayın Mehmet Sabancı başkanıma teşekkür ediyorum, Allah nasip ederse beraber çalışacağız, sonuna kadar beraberiz, bize sonsuz desteğine teşekkür ediyorum,,” dedi.

SONY DSC

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ