2013 Yılı KÖYDES ve İl Özel İdaresi Yatırımları Toplantısı Yapıldı

2013 Yılı KÖYDES ve İl Özel İdaresi Yatırımları Toplantısı Yapıldı
Ocak 2013 yılında bu yana il genelinde yapılan ve bundan sonraki dönemde yapılacak olan İl Özel İdare ve KÖYDES yatırımları ile ilgili toplantı 05 Eylül 2013 Perşembe günü saat 09:30’da Valilik toplantısı salonunda yapıldı.Vali...

Ocak 2013 yılında bu yana il genelinde yapılan ve bundan sonraki dönemde yapılacak olan İl Özel İdare ve KÖYDES yatırımları ile ilgili toplantı 05 Eylül 2013 Perşembe günü saat 09:30’da Valilik toplantısı salonunda yapıldı.

Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında yapılan toplantıda İl merkezine bağlı köy ve kasabalar ile İlçelerde bulunan ve KÖYDES aracılığı ile yaptırılan yol, içme suyu, küçük ölçekli sulama, atık su ve Ortak alım hizmetleri yatırımları ile İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ulaşım, içme suyu, kanalizasyon ve Encümen kararı gereği köy alt yapı işlerinin ele alındığı toplantıda, , İl Genel Meclis üyeleri ile yapmış oldukları toplantılar neticesinde belirlenen projeler hakkında sunumlar yapan İlçe Kaymakamları, Vali Kocatepe’ye ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mustafa Anteplioğlu, İlçe Kaymakamları,  İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve teknik personel katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.