Zekeriya Tanrıverdi İHO'da başarılı öğrencilere ödül yağdı

Zekeriya Tanrıverdi İHO'da başarılı öğrencilere ödül yağdı
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulunda,  "İmam Hatipli Olmak İstiyorum" temalı bilgi ve kültür yarışmasının ödül dağıtım töreni düzenlendi.Törene İl ve İlçeden müdür, müdür...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulunda,  "İmam Hatipli Olmak İstiyorum" temalı bilgi ve kültür yarışmasının ödül dağıtım töreni düzenlendi.

Törene İl ve İlçeden müdür, müdür yardımcısı, şube müdürü, okul müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı. Törenin onur konuğu okulu yaptıran ve dağıtılan ödüllerin destekçisi hayırsever İş adamı Eshabil Tanrıverdi  beyefendi idi.

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYIN

Ödül töreni okul öğrencisi Senanur Dağ ın okumuş olduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile ve  okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Huzeyfe Yılmaz ın yaptığı dua ile başladı.

Okul  müdürü Nuri Şengül kısa bir açılış konuşması yaptı. . Okul müdürü Nuri Şengül sözlerine  Gazze de İsrail saldırıları sonucu şehit olan Filistinlilere ve 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde şehit olan 24 öğrenci ve tüm deprem şehitlerine Allahtan rahmet  dileyerek başladı.

İmam Hatipli Olmak İstiyorum temalı bilgi ve kültür yarışmasının ikincisinin düzenlendiğini, yarışmanın 22 Haziran 2023 Perşembe günü gerçekleştiğini, yarışmaya 850  civarında başvuru olduğunu söyledi. Yarışmanın en büyük ödülünün ilk 240 a giren öğrencinin  okula ön kayıt hakkı kazanmış olmasıdır. Dedi.

. Ayrıca

1.öğrenci 2500 TL

2.Öğrenci 2000 TL

3.öğrenci  1750 TL

4..öğrenci  1250 TL

5 öğrenci 1000 TL.

6 ile 40 arası 35 öğrencinin de 400 şer TL para ödülü ile taltif edildiğini  ifade etti. Konuşmasını katılımcılara ve ödüllerin destekçisi hayırsever Eshabil Tanrıverdiye ve ailesine  teşekkür ederek sonlandırdı.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim müdürü Enver Gökşen kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Törenin sonunda öğrencilerin ödülleri hayır sahibi ve il ilçe yöneticileri tarafından takdim edildi. Günün anısına çekilen fotoğraflar ile tören sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.