YGS'ye Girecek Öğrencilere Yemekli Motivasyon

YGS'ye Girecek Öğrencilere Yemekli Motivasyon
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi'nin yatılı bölümünde kalan 12. Sınıf öğrencilerine girecekleri YGS'de motivasyonları yükseltme adına kentin gözde lokantalarından birinde topluca yemek ikramı...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi'nin yatılı bölümünde kalan 12. Sınıf öğrencilerine girecekleri YGS'de motivasyonları yükseltme adına kentin gözde lokantalarından birinde topluca yemek ikramı yapıldı.

Öğrencilerin sınav stresini azaltmak, onları motive etme adına okul aile birliğince verilen yemeğe öğretmenlerde iştirak etti. Okul müdürü Mehmet Çetin " öğrencilerimizi en iyi şekilde sınava hazırladık, onlara her türlü imkanlar sunduk, sınav öncesi de böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ise tüm öğrencilere başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:

" Sevgili öğrenciler, sınavda başarılı olacağınıza bizler inanıyoruz. Yaptığınız  tüm  tüm çalışmaların karşılığını alabilmeniz için stres, kaygı ve heyecandan uzak, rahat bir sınav geçirmeniz gerekiyor. Bilgileriniz kadar moral motivasyonunuz da başarınızı yükseltecek önemli bir etkendir.Şimdiye kadar olduğu gibi bu sınavı da başarıyla geçeceğinize olan inancımın tam olduğunu belirtir, hepinize başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.