Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Yaşar Gölcü İlkokulu e-Twinning projelerine bir yenisini daha ekledi

Müdür Yardımcısı Zahide Karaköse’nin kuruculuğunu yaptığı, okul müdürü Bekir Güneşlice , psikolojik danışman Hatice Güneşlice  ve sınıf öğretmeni Sevinç Yüksekler’in üyesi  olduğu, 5 farklı şehir,10 ortak ve onlarca öğrencinin katıldığı  Ekolojik Okul e Twinning projesi Yaşar Gölcü İlkokulu’nda  faaliyet göstermeye başladı.

 Proje Kurucusu Zahide Karaköse: “Dünya kaynaklarının hızla tükendiği, bilinçsiz tüketimin ivme kazandığı, ekolojik dengenin bozulduğu, çöp yığınlarının arttığı günümüzde bu proje ile öğrencilerimize ve projenin ulaştığı herkese; doğal kaynakları tanıma ve bilinçli kullanma, temiz çevre bilinci kazandırma,tüketim alışkanlıklarını değiştirme ve savurganlığı önleme,su ve elektrik tasarrufunu öğrenci eli ile sağlama,bilinçli tüketici olama,sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir kalkınma bilinci kazandırarak gelecek kuşaklara dünya kaynaklarını miras bırakmayı hedefliyoruz.” dedi.

Proje ortaklarından okul müdürü Bekir Güneşlice:” 6-11 Yaş öğrencilerinin ders müfredatı ile uyumlu olarak yürüttüğümüz proje öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, psikomotor ve teknoloji kullanma becerileri de geliştirecektir. Tüm ortaklarımıza başarılı çalışmalar dilerim” dedi.