Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ufka Yolculuk Ekibinin Kitap Okuma Yarışması

Ufka yolculuk ekibi, Dulkadiroğlu ilçe milli eğitim müdürlüğünü ziyaret etti MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilciliği ve Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI‘yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Ufka […]

Ufka Yolculuk Ekibinin Kitap Okuma Yarışması

30 Aralık 2015 - 13:31A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ufka yolculuk ekibi, Dulkadiroğlu ilçe milli eğitim müdürlüğünü ziyaret etti

MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilciliği ve Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI‘yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İzzettin PAK, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hüseyin YILMAZ ile Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim  Kurulu Üyesi Abdullah GÖKDAŞ katıldılar.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İzzettin PAK, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında ödüllü kitap okuma yarışmasının konusunun  ‘Hadis’ olduğunu belirtti. İzzettin PAK, yarışmada temel alınan kaynak eserin ise; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın hazırladığı “Riyazü’s -Salihîn’den 1001 Hadis Seçkisi” adlı kitap olduğunu belirtti. Yarışmayla ilgili tüm bilgilere ufkayolculuk.com internet adresinden ulaşılabileceğini belirten İzzettin PAK, Ödüllü Kitap Okuma Yarışması hakkında konuşmalarına şöyle devam etti:

 

CENNETE GİDEN YOLDA SİZE DOSTLUK EDEN ORGANİZASYON

Okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmaktır. 

 

Büyük Ödüller

Gerek Türkiye dereceleri için, gerekse il dereceleri için, her kategoriye özel verdikleri büyük ödüller ile katılımcıları teşvik etmekte olduklarını belirten İzzettin PAK, bu ve benzeri kültür faaliyetlerinde, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin maddî  ve manevî desteklerinin her zaman yanlarında olduklarını hissettiklerini ve bundan da büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI da bu tür faaliyetlerin şehrimiz ve ülkemiz insanı yanında tüm dünya müslümanları için önemli olduğunu, Kur’an ve Sünnet (Hadis)’in, insanımızın hayatını şekillendirmesinde iki önemli kaynak olduğunu belirtti. Bu tür faaliyetlerde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden  Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hüseyin YILMAZ da bu anlamda yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgi sundu. Kritik ve Analitik Düşünme, Helal ve Sağlıklı Gıda, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak gibi alanlarda yaptıkları faaliyetleri dile getiren Hüseyin YILMAZ, bu kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine son verdi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI’ya, yarışmada temel alınan kaynak eser olan, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın hazırladığı, “Riyazü’s -Salihîn’den 1001 Hadis Seçkisi” adlı kitap hediye edildi.

ilçe mem

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli ...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam  koltuğunu Şehit...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Ba...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışmas...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ŞAGO matematik yarışmasının eleme sınav sonuçları...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Ya...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu Müdürlüğünce “Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda matem...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ