Süreyya Güneş Anaokulunda Yerli Malı Haftası Etkinliği

Süreyya Güneş Anaokulunda Yerli Malı Haftası Etkinliği
Ülke genelinde özellikle okullarda Aralık ayının gelmesiyle birlikte Yerli Malı Haftası gündeme geldi. Yerli ürünlerin öne çıkarıldığı ve toplumsal tutum bilincinin oluşması hedeflenen Yerli Malı Haftası birçok okulda çeşitli...

Ülke genelinde özellikle okullarda Aralık ayının gelmesiyle birlikte Yerli Malı Haftası gündeme geldi. Yerli ürünlerin öne çıkarıldığı ve toplumsal tutum bilincinin oluşması hedeflenen Yerli Malı Haftası birçok okulda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Onikişubat İlçesi Süreyya Güneş Anaokulunda, yerli malı etkinliği düzenlenerek yerli malı bilinci ve yerli malının kullanımı ile farkındalık yaratılmaya çalışıldı. Süreyya Güneş Anaokulu Sabah Grubu Çilekler Sınıfı, Melodi Sınıfı, Nacar Boncuğu sınıfı ve Yıldızlar Sınıfının minik öğrencileri etkinlikte şiirler okudu, konuşmalar yaptılar.

HABERA AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE ALTTAKİ TIKLAYIN

Yerli Malı Etkinliğiyle ilgili olarak Yıldızlar Sınıfı öğretmeni Tuğba Sungur şunları dedi.

“Süreyya Güneş Anaokulu Olarak bu hafta Yerli Malı Kutlaması yaptık. Velilerimizin de desteği ile el işlemeleri çeşitli aksesuarlar ve birçok ürünlerle Türk malımız sergiledik, öğrencilerimizle inceledik. Ve yerli ürünümüz olan Barkod numarasının 869 ile biten ürünlerimizi öğrencilerimize tanıttık, şiirlerimizi okuduk, Yerli Malı gününü coşkuyla kutladığımızı düşünüyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.