Kahramanmaraş Onikişubat Süreyya Güneş Anaokulu, Eğitim Şenlikleri Kapsamında “Görsel Algı ve Dikkat Oyunları” Etkinliği gerçekleştirdi.

 

“Görsel Algı ve Dikkat Oyunları Atölyesi” adlı projemizde çocuklara çeşitli oyunlar ve etkinlikler hazırladık.” diyen Okul Müdürü Hatice Ermeydn daha sonra şu ifadelere yer verdi.

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=1Ky5Aje-I64

 

“Çocuklarda görsel algı ve dikkat geliştirici oyunlarla gelişim sürecini destekleyen bir proje hazırladık. Projemizin amacı çocuklardaki görsel algı ve dikkat gelişimini destekleyerek; akranlarıyla işbirliği, problem çözme ve iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefledik. Bu projemizle yaparak-yaşayarak öğrenme modelinden yola çıkarak çok etkili ve eğlenceli bir öğrenme ortamı sağlamış olduk. Bu projeyi gerçekleştiren öğle grubu nazar boncuğu sınıfı ile öğretmeni Raziye KARAKAYA’yı, çilekler sınıfı ile öğretmeni Göksel KUNDURACI’yı, nazar boncuğu- çilekler sınıfı velilerini ve projede emeği geçen herkesi kutlarız.” dedi.

Bu etkinlikle okulun Eğitim Şenliği etkinlikleri de tamamlanmış oldu. Öğrenciler velileriyle birlikte kalıcı ve anlamlı bir gün geçirdiler, birlikte işbirliği içinde etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşadı.