Songül Kadıoğlu, Müdür Akkurt'u Ziyaret Etti

Songül Kadıoğlu, Müdür Akkurt'u Ziyaret Etti
Maraş Biberinin ulusal ve uluslararası platformda rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak başlatılan, “Maraş Biberi Kümelenme Projesi” çalıştayı nedeniyle ilimizde bulunan Kilis Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü...

Maraş Biberinin ulusal ve uluslararası platformda rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak başlatılan, “Maraş Biberi Kümelenme Projesi” çalıştayı nedeniyle ilimizde bulunan Kilis Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etti.

Kilis Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu’nun Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etmesinin ayrı biz özelliği de Akkurt’un hem Kilisli hem de aile dostluklarıydı. Samimi bir sohbet havası içerisinde geçen ziyarette güncel konularda ele alındı.

Ziyarete sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, günün anısına geleneksel hale getirdiği  Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün “Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi” kapsamında düzenlediği kitap okuma yarışması ve kitap okuma etkinliklerinde tercih edilen kitaplardan bir dizi kitabı Kilis Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu’na hediye etti.