Kahramanmaraş/Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulunun 2021-2022 eğitim öğrettim yılı, yıl sonu gösterisi muhteşem oldu.

Okulun çok amaçlı salonunda ki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrenciler tarafından mükemmel bir şekilde okunan şiirler, Solo Şarkılar, Skeçler, Monologlar, skeçler, dinletiler ve müzik aletleriyle çalma adeta profesyonellere taş çıkardı.

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKlERE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=s4Qq2vvJryM

Türkü videosu :https://www.youtube.com/watch?v=eJr2zFXKNgQ

 

Bu mükemmel ve muhteşem programı Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinden Hasan Ataş, Şerif Irmak, Halil Akyürek , Şube Müdürü Şahin Göktaş, bazı okul müdürleri, okulun yönetici ve öğretmenleri ve veliler izleme fırsatını buldular.

Programı okul öğretmenlerinden Bilge GÜRSOY ( Türkçe Öğretmeni ), Özlem ERŞAN ( Türkçe Öğretmeni ), Nurdan TAŞDEMİR ( Türkçe Öğretmeni),Sümeyye YAYICI   (Türkçe Öğretmeni ), Esra AKTAŞ (Müzik Öğretmeni), İlayda YILDIZ (Müzik Öğretmeni), Alaaddin KAYSERİLİ( Bilişim Öğretmeni), Hediye Güngör BOZDUMAN( Türkçe Öğretmeni ) ve Ali Ekber KARACA( Türkçe Öğretmeni ) hazırladı.

Programda  ŞİİRLER : Eren Kemal Çolak , Asel Fatma UZUN, Nisanur Topal ,Muhammed Mustafa Aybaş,Menekşe US,Ela Nurten öğrenciler tarafından okundu.

SOLO ŞARKILAR : Şerife Kızıltaş , Aras Akkaş ,Gökçe Gürses ,Meryemgül Yiğit isimli öğrenciler tarafından yorumlandı.

SKEÇ : 6D Öğrencileri ; 6. ve 7. Sınıf öğrencileri tarafından yerine getirildi.

MONOLOG : Makbule Büyükbenli,   DİNLETİLER : Bağlama / Ecrin Koca 5D,  Gitar / Mustafa Tufan 5F

Piyano / Yiğit Kaan Sürücü 5A ve  Ney / Zeynep Sarıkaya 6K

Programın sonunda Okul Müdürü İbrahim İleri programla ilgili düşüncelerini ifade etti ve programa emek ve katkı sunan , ayrıca davete icabet ederek gelen tüm katılımcılara teşekkür etti.