Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım sergisi açtı

Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım sergisi açtı
Kahramanmaraş-Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım sergisi ni spor salonunda açarak ortaya konan  yüzlerce eserini sergiledi.2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji...

Kahramanmaraş-Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım sergisi ni spor salonunda açarak ortaya konan  yüzlerce eserini sergiledi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım sergisi veli ve öğrencilerin ders içinde yapılan çalışmaları görmesi "Bu benim eserim"demenin,başarmanın hazzına varması ve yeni gelen öğrencilere fikir vermesi amacıyla düzenlenmiştir.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Sergiyi gezenler, öğrencilere rehberlik eden, Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri Münevver Gürses, Zeliha Şannan, Emine Yılmaz, Hatice Üstün, Merva Gül ve serginin hazırlanmasında maddi manevi hertürlü desteği sağlayan okul müdürü İbrahim İleri'ye teşekkür ettiler.

Öğrencilerin aktif katılım sağlamasına, yaparak yaşayarak öğrenmesine, olaylar karşısında çok yönlü düşünebilmesine katkı sağlayan teknoloji ve tasarım dersinde ortaya çıkan ürünler görenleri hayran bıraktı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.