Tuğba DOĞAN isimli Hanımefendinin bir sosyal sorumluluk hesabından Köy okullarına ve Öğrencilerine ihtiyaç malzemesi yardımı yapmak amacıyla açtığı ve yürüttüğü,  “Mutluluk Giysin Çocuklar” adlı proje kapsamında Onikişubat İlçesi Şahin Kayası İlk ve Ortaokul Öğrencilerine 496 adet Bot ve Mont dağıtıldı.

Şahin Kayası Fotoğraflarını Görünüz

MUTLULUK GİYSİN ÇOCUKLAR” PROJESİ ŞAHİN KAYASI İLK-ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE MUTLULUĞU GİYDİRDİ

Tuğba DOĞAN Hanımefendinin yürüttüğü “Mutluluk Giysin Çocuklar” adlı proje kapsamında Onikişubat Şahin Kayası ilk ve Ortaokulu öğrencilerinin tamamına olmak üzere (496 ad.) bot ve Mont yardımı yapıldı. Okul Müdürü Zeki AKÇAKOYUN “Özellikle çetin kış şartlarının yaşandığı bölgemizde taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğlencilerimize yapılan bu yardımın bir hayli anlamlı olduğunu ifade etti.

03 Ocak 2017 tarihinde Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN’in katılımlarıyla yardımlar öğrencilere dağıtıldı.

E n ve r GÖK EN yaptığı konuşmada “İnşallah sizler de yarın bir gün büyüyeceksiniz işadamı olacaksınız, memur olacaksınız ve böyle hediyelerin dağıtılmasına vesile olacaksınız ve bu iyilik zincirinin birer halkası olarak topluma, devlete faydalı birer birey olacaksınız.” dedi. Ayrıca “Bu projenin yürütülmesinde emeği geçen başta Tuğba DOĞAN ve ekibi olmak üzere okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Fatma ÜNLÜ, okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum ” dedi.