Ramazan Saçmalı Eğitimin Çınarlarıyla Buluştu

Ramazan Saçmalı Eğitimin Çınarlarıyla Buluştu
Maraş Lisesinden hocaların hocası, eğitimin çınarı Doğan Yarpuz'un organizasyonuyla bir araya gelen eğitimci kadim dostlar ,RİMSA Tekstil Fabrikası Sahibi, Millî Eğitim Müdürlüğünde eski şube müdürlerinden Ramazan Saçmalı'yı...

Maraş Lisesinden hocaların hocası, eğitimin çınarı Doğan Yarpuz'un organizasyonuyla bir araya gelen eğitimci kadim dostlar ,RİMSA Tekstil Fabrikası Sahibi, Millî Eğitim Müdürlüğünde eski şube müdürlerinden Ramazan Saçmalı'yı iş yerinde ziyaret ettiler.

Maraş Lisesinde hocaların hocası, eğitimin çınarı Doğan Yarpuz, Milli Eğitim  eski Müdür Yardımcısı Arslan Reyhanlı, Milli Eğitim  eski Şube Müdürü Hamdi Dereli, Emekli Okul Müdürü Mustafa Yılmaz, Okul yöneticisi  A. Naim Paksoy,  ve Ahmet Danagüden, Geçmişte Kahramanmaraş eğitimi için  birlikte güzel çalışmalar yapan, bu emaktar eğitimciler, Ramazan Saçmal'yı ziyaret ederek anlattıkları anlamlı hatıralarla o günleri yeniden yaşadılar.

ZİYARETE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Mükemmel bir evsahipliği gösteren Ramazan Saçmalı, dostlarının bu ziyaretinden mutlu olduğunu, duygulandığını dile getirerek "değerli dostlarım, özlemini duyduğumuz bir ortamı sayenizden yeniden yaşadık, Allah sizlerden razı olsun, sizlere bundan sonra sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.