Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz başkanlığında, Özel Öğretim Kurumlardan sorumlu Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Günay Avcı ve İl genelinde Özel Öğretim Kurum Müdürlerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

KİPAŞ Özel Eğitim Kurumları Salonunda ki toplantı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın kendisini tanıtımı ile başladı. İstanbul Yılmaz, Küçükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü 4 yılı aşkın bir süredir yaparken, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandığını,  İstanbul da 10 yıl  kadar  özel okul kurumlarının  genel müdürlüğünü, başka bir özel okulun  müdür yardımcılığından her türlü kademesinde görev aldığına işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

“Özel okullarımızın yabancısı değiliz. Özel Okullar bizim için üvey evlat değil, göz bebeğimizdir, buna %100 inanarak, samimi bir şekilde söylüyorum. Bizim devlet olarak, kamu olarak yapmak durumunda olduğumuz işi, devletimizin standartlarında hazırlayamadığı işi yüksek standartlar hazırlayarak, alt yapı ve imkanlar hazırlayarak, nezih ve temiz, pırıl pırıl ortamlarda ve en iyi şekilde öğrencilerimizin yetişmesini sağlıyorsunuz. Ayrıca yaptığınız bu işlerin yanı sıra devletimize vergi ödeyerek te devlete başka bir açıdan yardımcı oluyorsunuz.

İşini sağlıklı yapan arkadaşlarımız 7 gün 24 saat her zaman bana ulaşabilirler”. Dedi,

Yılmaz, konuşmasını 2023 vizyon belgesi üzerinde yoğunlaştırdı ve bu belgenin sağlıklı bir şekilde okunup uygulanmasını istedi.  Özell okullarda teşvik, öğrenci alımı, karşılaşılan zorluklarla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Program özel eğitim kurum müdürlerinden gelen soruların izahı ile son buldu.