Osmangazi Ortaokulunda Farkındalık Devam Ediyor

Osmangazi Ortaokulunda Farkındalık Devam Ediyor
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Osmangazi Ortaokulu farklı çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.[otw_shortcode_button href="http://marastahaber.com/foto-galeri/osmangazi-ortaokulu-fen-ve-bilim-sokagi-acti-106578h.html"...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Osmangazi Ortaokulu farklı çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/osmangazi-ortaokulu-fen-ve-bilim-sokagi-acti-106578h.html" size="medium" icon_position="left" shape="square" target="_blank"]Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Onikişubat Osmangazi Ortaokulu okul yönetimi ve öğretmenleriyle öğrencilerinde başarıyı yakalama adına elbirliğiyle her türlü yenilikçi çalışmalar yaparak farkındalık yaratıyorlar.

Geçtiğimiz öğretim yılında matematik sokağı oluşturan Osmangazi ortaokulu bu çalışmalarının verimli sonuçlarını görünce, bu öğretim yılında da Fen ve Bilim Üssü oluşturdu. Öğrenciler bu çalışmalardan oldukça memnun, çizilen resimler eşliğinde bilgilerden daha kolay ve kalıcı öğrenebiliyorlar.

Okul Müdürü Süleyman Ersoy konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

" Geçen öğretim yılında Matematik Sokağı çalışmamızı gerçekleştirdik.  Bu çalışma hem velilerimiz tarafından, hem de öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve sonucun da geri dönütler aldık. BU eğitim-öğretim döneminde de çalışma arkadaşlarımızla hep birlikte  Fen ve Bilim Sokağını uygulamaya koyduk bununda öğrencilerimiz üzerinde etkisinin büyük olacağına inanıyoruz" dedi.