Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde hizmete sunulan Ölçme Değerlendirme Merkezleri Platformunun tanıtımı ilimiz genelinde tüm ilkokul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tanıtımın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ yaptı. “Kahramanmaraş Ölçme ve Değerlendirme Merkezimiz oluşturduğu soru hazırlama komisyonları ile eğitime güzel hizmetler sunmuş ve yapılan çalışmalarla kalıcı ve faydalı işler yapmıştır, ben başta müdür yardımcımız Ahmet AKKÜNCÜ olmak üzere tüm merkezimizde hizmet veren eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ, okul müdürlerine yönelik olarak ta şu ifadelere yer verdi.

“Değerli arkadaşlar, sizler okul müdürleri olarak, okulunuzun liderisiniz, bir lider ne kadar başarılı olursa okulu da o başarı ile anılır, okulda kaptan sizsiniz, öğretmenlerinizle yapılan çalışmaları paylaşmalısınız, onlarda öğrencileriyle paylaşmalı ki başarı gelsin. Bunları yapacağınızdan eminim, bu toplantının verimli geçmesini diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezinden sorumlu şube müdürü Ahmet AKKÜNCÜ başkanlığında düzenlenen toplantıda il genelinde yapılan online sınavlara dair bilgilendirmeler de yapıldı.