"Okulum Temiz Belgesi” Bilgilendirilmesi Tamamlandı

"Okulum Temiz Belgesi” Bilgilendirilmesi Tamamlandı
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi sorumlusu Mesut Korkmaz tarafından ilimizin tüm ilçelerinde okul/kurum müdürlerimize "Okulum Temiz Belgesi" bilgilendirme toplantısı yapılarak tamamlandı.Okulların...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi sorumlusu Mesut Korkmaz tarafından ilimizin tüm ilçelerinde okul/kurum müdürlerimize "Okulum Temiz Belgesi" bilgilendirme toplantısı yapılarak tamamlandı.

Okulların temiz olmasını hijyen denetiminin sağlıklı yapılmasını teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile iş birliği protokolü imzalamıştı. Kahramanmaraş İl Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi sorumlusu Mesut Korkmaz, internet ortamında, e-konferans olarak, Okulum Temiz Belgesi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Okulum Temiz Belgeleri, uzman ekiplerin denetlemesi, Evrakları Neler? vb konuları ilimizin tüm ilçelerinde okul/kurum müdürlerine anlattı ve onlardan gelen soruları cevaplandırdı.