Kahramanmaraş Onikişubat Ökkaş Gümüşer Ortaokulunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat’ın katılımı ile yapılan programda anlamlı birliktelik sergilendi.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okul içerisinde öğretmenliğin önemi vurgulandı, günle ilgili makaleler ve şiirler okundu ancak en anlamlısı ,se okul aile birliği organizesinde öğrenci velileri kendi elleriyle hazırladıkları ev yemeklerinden okulun öğretmenlerine ikramı oldu. Hep beraber yenen yemekte birliktelik sergilendi.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=A-GJBINAwls

 

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İyi bir öğretmen , iyi bir insan yetiştirme konusunda kendi hatıralarını da anlatarak tecrübelerini, öğretmenlere anlattı, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı, Uzman ve Başöğretmen olacak öğretmenleri tebrik etti.

Günün anısına İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat’ tarafından getirilen ağaçların dikimi gerçekleştirildi. Program topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.