Mimar Sinan İlkokulu Öğrencilerine Ödül

Mimar Sinan İlkokulu Öğrencilerine Ödül
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mimar Sinan İlkokulundan 3 öğrenci , Ata Yayıncılığın yaptığı 5. deneme sınavda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye Birincisi oldu.Kahramanmaraş adına yaraşır bir başarı elde ederek...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mimar Sinan İlkokulundan 3 öğrenci , Ata Yayıncılığın yaptığı 5. deneme sınavda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye Birincisi oldu.

Kahramanmaraş adına yaraşır bir başarı elde ederek Ata yayıncılık tarafından hazırlanan 5.kazanım değerlendirme sınavında  tüm soruları cevaplandırarak Türkiye birincisi olan  öğrenciler 2/A sınıfından Zeynep Yıldızturan ve öğretmeni Nilgün Çamlıyurt,2/F sınıfından Erva Bilgili ve öğretmeni Ülkü Özpolat , 4/E sınıfından Elif Sena Yakar ve öğretmeni İlhan Kılıç , Kahramanmaraş eğitim camiasını onurlandırdı.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Türkiye birincisi olan öğrencileri ödüllendirdi, okul müdürü Mustafa Erşimşek , öğretmenler ; Nilgün Çamlıyurt, Ülkü Özpolat ve İlhan Kılıç' tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.