Millî Eğitim Müdürü Akkurt, Ahmet Bayazıt İlkokulunda

Millî Eğitim Müdürü Akkurt, Ahmet Bayazıt İlkokulunda
Onikişubat İlçesi Ahmet Bayazıt İlkokulunu ziyaret eden Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okula ait alanları gezerek gözlemledi ve öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya gelerek onlara mesajlar...

Onikişubat İlçesi Ahmet Bayazıt İlkokulunu ziyaret eden Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okula ait alanları gezerek gözlemledi ve öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya gelerek onlara mesajlar verdi, görüşlerini aldı.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/milli-egitim-muduru-akkurt-ahmet-bayazit-ilkokulunu-ziyaret-etti-132683h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-down-arrow" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Okul müdürü İsmail Yaray ve müdür yardımcısı Mustafa Göksal tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okulun farklı bölüm ve alanları gezdi. Okul müdür İsmail Yaray’dan gerekli yerlerde bilgiler aldılar. Okul öğretmenleriyle de bir araya geldi.

“Değerli arkadaşlar hepinize hayırlı bir gün, hayırlı bir hafta diliyorum. Biz haftanın 2 gününde okullarımıza gitmeye gayret ediyoruz. Her çıktığımızda üç okulumuzu ziyaret etmek için uğraşıyoruz. Bugünde sizin okulunuza geldi, sizlerle birlikteyiz. Sabah grubundan başlayıp öğleye kadar bu işte 3 Okulumuzun ziyaretini bitirmeyi arzu ediyoruz.

Arkadaşlar, bizim 1050 tane kurumumuz var, yani bunların her birine 1 defa 2 defa gideyim demeye kalksanız yaklaşık iki buçuk yıla yakın bir ihtiyacınız var Bunların hepsini gidememek aslında beni de çok üzüyor, ama olabildiğince okullarımıza gitmeye gayret ediyorum. Gittiğimiz yerlerde de öğretmenler odasına mutlaka uğruyoruz, yönetici arkadaşlarımın hepsini söylüyorum mutlaka öğretmenler odası ile irtibatları sıcak tutmanız lazımdır diye. Çünkü burada iş üreten arkadaşlar bizim vizyonumuz oluşturuyorlar, yani siz huzur içerisinde çalışırsanız burada başarılar olur, güzellikler olur, iyi şeyler ortaya çıkar. Siz huzursuz olursanız birbirinizle problemleriniz olursa, kavgasız olursa, karşılıklı şikâyetleriniz olursa birbirinizle bunları çözemezsiniz ve sıkıntılarınız büyür okulunuza yansır, onun için bu alanı önemsiyorum” ” diyerek konuşmasına başlayan Akkurt daha sonra şu ifadeleri kullandı:

 “Ziyaretimiz, sizlerle hem tanışmak, hem de hasbihal etmek içindir, asla bir denetimi, asla bir inceleme ve araştırmayı gerektiren bir süreç değil. Biraz da okullarımıza kulak vermeye okullarımızda öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin bizden beklentilerini karşılayıp karşılayamama gerekçelerini, yaptığımız işlerin hangi boyutlarda, bu kurumlarda ne şekilde anlaşıldığını görmek adına sizlerle danışma, konuşma niyetiyle yapılan bir süreç.

WhatsApp, Twitter, Instagram dediğiniz şey daha öncesinde kimsenin bildiği kullandığı bir süreç değildi, Dünya çok hızlı değişiyor ne gerisinde kalmak lazım, ne de onun esiri olmak gerekiyor. Onun için bu önemli altyapısı kurulmuş olan okullarımızda Fatih projesinin başladığı yerlerden  Eba'nın kullanılması gerekiyor, onunla ilgili süreç bizim açımızdan önemli  olduğu için biz gittiğimiz okullarımızda de hep onu anlatıyoruz” dedi ve öğretmenlere farklı konu ve alanlarda mesajlar verdi