Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ  ve diğer Millî Eğitim Müdür yardımcılarının birlikte uyguladığı okul ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi 12 Şubat İlkokuluna giden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ ve Şube Müdürü Ramazan PAKSOY okullarda eba kullanımı ve Değerler  Eğitimi hakkında  12 Şubat İlkokulu yönetici ve öğretmenleri  ile görüştü. Bu görüşmelerde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ  eba platformunun eğitim hayatının ayrılmaz bir parçası olacağını, öğrencilerin ezberci zihniyetten kurtularak kendi başına karar verebilen ve kendi kendine öğrenebilen bireyler olmasını sağlayacağını ifade etti. Eba ile öğrencilerin okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde eğitimlerinin gerçekleşmesine katkıda bulunacağını belirtti.

12 Şubat İlkokulu Müdürü Mehmet GÜNEŞ okulumuzda eba platformunun öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizce düzenli olarak kullanıldığını belirterek öğrencilerimizin bu sayede bilişim çağına daha kolay adapte olacağını söyledi.

Başka bir konu olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  projesi olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesinin okullarda yoğun bir şekilde kullanılmasının önemi üzerine  durarak Değerler Eğitimi ile okullarda  Edepli Hayalı, Adaletli, Vefalı, İnançlı, Ahlak Sahibi, Sevdası Türkiye olan nesiller yetiştirmemiz gerektiğini belirtti.