Mehmet Akif İnan İHO' dan Büyük Başarı

Mehmet Akif İnan İHO' dan Büyük Başarı
Kahramanmaraş Onikişubat Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yapılan Başarılı Örnekler sergisinde Akademik gelişim ve Kurumsal Kapasite Dalında "Proje Tabanlı Okul Modeli " çalışması...

Kahramanmaraş Onikişubat Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yapılan Başarılı Örnekler sergisinde Akademik gelişim ve Kurumsal Kapasite Dalında "Proje Tabanlı Okul Modeli " çalışması ile Türkiye 2'ncisi olup Kahramanmaraş'ın gururu oldu.

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Törenine", Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Ankara Valisi  Vasip Şahin ve Genel Müdür Ahmet İşleyen'in katılımıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İlki 2021 yılında gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreninin bu yıl üçüncüsünü düzenlemenin bahtiyarlığını ve hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Din Öğretimi Genel Müdürü Ahmet İşleyen , "Ar-Ge ve Proje Uygulamaları", "Değerler Eğitimi", "Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim", "Kültür, Sanat ve Spor" olmak üzere dört tematik alanda düzenlenmiştir. Okullarımızdan Proje Sergi Çağrısına 244 başvuru yapılmış, illerde kurulan komisyonların ön incelemesi sonrasında 140 başvuru Genel Müdürlüğümüze gönderilmeye uygun görülmüştür. Genel Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan iki farklı jüri değerlendirmesi sonucunda 50 proje sergilenmeye uygun görülmüş ve siz değerli katılımcılarımızın beğenisine sunulmuştur." dedi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirme süreci böylece  tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.