Lord Dondurma, Öğretmen Akademisi gönüllü öğretmenlerini ağırladı

Lord Dondurma, Öğretmen Akademisi gönüllü öğretmenlerini ağırladı
Kahramanmaraş Şehir ve Kültür Akademesi gönüllü öğretmenlerinin bu haftaki ziyaret yeri Lord Dondurma Fabrika Satış Noktası Oldu. Lord Dondurma Gıda Mühendisi  Şevket Yürürdurmaz, "Dondurma Üretim Süreci" hakkında eğitimcileri...

Kahramanmaraş Şehir ve Kültür Akademesi gönüllü öğretmenlerinin bu haftaki ziyaret yeri Lord Dondurma Fabrika Satış Noktası Oldu. Lord Dondurma Gıda Mühendisi  Şevket Yürürdurmaz, "Dondurma Üretim Süreci" hakkında eğitimcileri bilgilendirdi.

Akedeminin gönüllü öğretmenleri hijyenik bir ortamda el değmeden otomatik makinalarla modern bir şekilde üretim yapan Lord dondurmada tüm birimleri gezerek, Gıda Mühendisi  Şevket Yürürdurmaz'dan bilgiler aldı.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

"Firmamız 1941 yılında Kahramanmaraş’ta süt ve süt ürünlerini geleneksel yöntemlerle işleyerek üretime başladı. O günün şartlarında üretilen süt ürünleri kalitesiyle müşteri damağında yer ederek bizleri yerel pazarda bugün bulunduğumuz, peynir ve tereyağı denilince akla ilk gelen firma konumuna getirdi." diyen Şevket Yürürdurmaz daha sonra şu ifadeleri kullandı.

"Aile şirketimizde üretim düsturu olarak her zaman kalite ve gıda güvenliğini ön planda tutan üretimci yaklaşımımızla 83 yıllık süt tecrübemizi de birleştirerek Kahramanmaraş dondurmasında öncü olmak için çaba gösteriyoruz. Misyonumuz tüketicilere dünya standartlarında ürün ve hizmet sunarak, Lord markasının geçmişte olduğu gibi günümüzde de kalite ve güvenin adresi olması özelliğini koruyarak gelecek nesillere aktarılmasıdır.

2018 yılında günlük 30 ton üretim kapasitesine sahip Avrupa standartlarına uygun tasarlanan modern üretim tesisimize geçiş yaptık. Üretimde tavizsiz kalite politikamızla hijyen ve sanitasyonu ön planda tutarak el değmeden üretim yapmaktayız.

30 un üzerinde çeşit ve 100’e yakın ürün kalemimizle yurt içi ve yurt dışı birçok noktada ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız." dedi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü'de bulundu. Gıda Mühendisi  Şevket Yürürdurmaz öğretmenlerden gelen soruları cevaplandırdı ve ziyaretin son bölümünde eğitimcilere dondurma ikramında bulundu. Gönüllü öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tarihçi Şevki Karabekiroğlu'nun "Şubat 1920" kitabı hediye edildi.