Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Liseler Arası Kitap Okuma Yarışması  sonuçları belli oldu.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Mart ayında başlatılan Projede, öğrenciler Turgut Reis Lisesi öğretmenlerinden Hacı Bayram SAMSA’nın kaleme almış olduğu “Müslüman Gençliğin İnşası” kitabından sorumlu tutuldular. İlçe genelindeki 9 lise arasında yapılan yarışmaya öğrenciler çok büyük ilgi gösterdiler.

27 Mayıs’ta yapılan sınav neticesinde kazanan beş öğrenciye  ödüllerini verildi.

 

 

Yarışmada 1. olan öğrenci Sıla KAÇAR’a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü  Adem AYDOĞAN, 2. olan öğrenci Büşra YİĞİT’e ödülünü Şube Müdürü Ali TİYEK, 3. olan öğrenci Fatma TİYEK’e ödülünü Şube Müdürü Mehmet BAYRAKTAR, 4.olan öğrenci Ayşe KARABACAK’a ödülünü Şube Müdürü Menderes İBİK, 5. olan öğrenci Elif KÖSE’ye ödülünü öğretmen Ceyhun SOYLU verdiler.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem AYDOĞAN Proje sonucunda yaptığı konuşmada  “yarışma ile öğrencilerin okuma ve anlama becerilerinin geliştirilmeye çalışıldığı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için  kitabın önemli bilgilere yer verdiğini dile getirerek, yarışmayı kordone eden ve yarışma için emek veren sorumlu öğretmenlere teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Öğrenciler ise gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü  Adem AYDOĞAN aynı gayret ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.