Küçük Yüreklerden Kocaman Davranış

Küçük Yüreklerden Kocaman Davranış
Osmangazi Ortaokulu öğrencileri Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsamında Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile kitaplarını paylaşarak örnek bir projeye imza attı.Arkadaşlarıyla kitaplarını paylaşan...

Osmangazi Ortaokulu öğrencileri Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsamında Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile kitaplarını paylaşarak örnek bir projeye imza attı.

Arkadaşlarıyla kitaplarını paylaşan öğrenciler, Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulunun kütüphanesinin zenginleşmesine katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Okul müdürü Süleyman Ersoy; paylaşmanın Türk kültüründeki önemini vurgulayarak Türk milletinin en önemli hasletlerinden birinin de yardımlaşmaya verdiği önem olduğunu; kurulan yüzlerce vakfın bunun en güzel örneği olduğunu belirtti. Öğrencilerin ulaşımı için her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür eden okul müdürü Süleyman Ersoy ; Öğrencilerin Türk kültüründe önemli bir yeri olan yardımlaşma kavramını yaşayarak öğrenmelerini sağlayan öğretmenlerine ve misafirperverlikleri için Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 “PAYLAŞMAK EN BÜYÜK MUTLULUKTUR”

Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Açıkgöz ise, “Kitabın insan hayatının değişmesine ve şekillenmesine yardımcı olduğunu söyleyerek “Bu kampanyanın öğrencilerinin kitaba kolay ulaşmasına ve kitap okuma alışkanlığı kazanmasına vesile olacak. Paylaşma ve yardımlaşma çok güzel bir davranıştır ve toplumun bireylerini birbirine yaklaştırarak güzel ilişkiler kurulmasını sağlar. Elimizde olan bir şeyi diğer insanlarla da paylaşmak sahip olduğumuz şeylerin çoğalmasını sağlar. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Küçücük yürekleri ile kocaman işler başaran çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.