Kaymakam Keçeli’nin, Covit-19’la Mücadele Ziyareti

Kaymakam Keçeli’nin, Covit-19’la Mücadele Ziyareti
Kahramanmaraş Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, beraberinde Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Üzüm ile Ülkemizi de olumsuz etkisi altında bulunduran Corona Virüs...

Kahramanmaraş Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, beraberinde Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Üzüm ile Ülkemizi de olumsuz etkisi altında bulunduran Corona Virüs Covit-19’ a karşı mücadele için dezenfektan malzeme üreten Kahramanmaraş - Onikişubat Şehit İdari Ateşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kimya bölümü öğretmen ve öğrencilerinin tesisini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Serkan Keçeli, ziyaret sonrası şu ifadeleri kullandı:

“Kurumlarımızın ve okullarımızın hizmetinde kullanılacak dezenfektan ve temizlik malzemesi üretimine büyük katkı sunacak bir çalışma olmuş, bu çalışma ile teorikte öğrenilen bilgilerin pratik olarak yapma imkânı da sağlanmış oluyor. Öğrencilerimiz bu tesis sayesinde sadece kağıt üzerinde öğrenmiş olmayacaklar, aynı zamanda da uygulamaya iştirak edecekler. Bu çalışma ileride bu işi yapma plana olanlar içinde bir ufuk açacak. Bu tür işlerin çok zor olmadığı, ufak bir kafa yorma ve bir proje ile kolaylıkla hayata geçirilebileceğini öğrenecekler, aynı zamanda bu Corona Virüs için de kurumlarımızın ihtiyacı olan dezenfektan malzemesine de katkı sağlamış olacaklar.

Ben bu çalışmada emek ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Keçeli’ye üretilen ürünlerden (el dezenfektanı, sıvı sabun, yüzey temizleme sıvısı) numuneler hediye edildi.

20 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde İlimizde bulunan okulların Corona Virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan çalışma kapsamında okulların dezenfektan ihtiyaçları bu okulumuz tarafından karşılanmakta.