Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş’ta Yılın Öğretmeni Nurullah KILINÇ Seçildi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde, Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezinde Coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Nurullah KILINÇ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenlerde,  81 İlin yılın öğretmeni arasında Kahramanmaraş’ı temsil etti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, […]

Kahramanmaraş’ta Yılın Öğretmeni Nurullah KILINÇ Seçildi

29 Kasım 2021 - 8:40A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde, Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezinde Coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Nurullah KILINÇ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenlerde,  81 İlin yılın öğretmeni arasında Kahramanmaraş’ı temsil etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakârlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş ‘Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler’ programında, Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezinde Coğrafya öğretmeni Nurullah KILINÇ, ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık yaratan, çevresiyle iyi ilişkiler geliştirerek toplum tarafından takdir edilen, gerçekleştirdiği faaliyetler ile hem mesleki çevresinin hem de çocukların kaliteli çalışmalara erişimine katkı sunan, görev aldığı projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta eğitime katkı sunduğu belgelenen öğretmenler başarılarından dolayı tebrik edildiler.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu.   

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve 81 ilden öğretmenleri kabul etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerle buluşmasında yaptığı konuşmada, ülkenin dört bir yanındaki meslektaşlarını temsilen Öğretmenler Günü etkinliklerine katılan öğretmenlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programda sanatçı Aylin Şengün Taşçı’nın seslendirdiği eserleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğretmenler dinledi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü sanatçıları öğretmenler için sahne aldı. 

NURULLAH KILINÇ, KİMDİR?

1978 yılında Afşin ilçesi, Arıtaş kasabasında doğdu.  İlköğretimini Arıtaş’ta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 2001 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinde Coğrafya Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. KSÜ Coğrafya anabilim dalında 2012 yılında master, 2020 yılında ise doktora programlarını tamamladı. Kitapları, kitap bölümleri ve ansiklopedi maddeleri yazdı. Coğrafya ve Coğrafya Eğitimi alanında Ulusal ve Uluslararası makaleleri ve kongre bildirileri yayınladı. Ulusal ve uluslararası Tübitak, Teknofest, AB Comenius- Erasmus, E-Twinning projeleri yürüttü. E-Twinning kalite etiketi ve Tübitak Türkiye dereceleri kazandı. Çeşitli yerel ve ulusal süreli yayınlarda yazar olarak yer aldı. Yerel ve ulusal çapta faaliyet gösteren Yeşilay ve TEMA gibi sivil toplum kuruluşunda üye, gönüllü ve eğitmen olarak görev aldı. Ayrıca Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müze eğiticisi olan Nurullah KILINÇ evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinli...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zenginleştirilmeesi Projesi” kapsamında okul bahçesinde güzel ve anlamlı bi...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Jandarma Trafik ekiplerince  Trafik kuralları anlatıldı....

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden mu...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan YORULMAZ tarafindan ,7 sınıf öğrencilerden oluşan drama öğrencileri 12 Mart...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymu...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokullararası 1. ve 2. Sınıflar arsında yapılan  “İstiklal Marşımızı Okuyo...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ