Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA)  dijital platformlar da kullanılmak üzere Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü sorumlu Şube Müdürü Ahmet Akküncü başkanlığında Türkoğlu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılmış olan Uşak Halı Dokuma Kurs modülünün tanıtımı için çekimleri yapılan çalışmanın sonuna gelindi.

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme platformu HEMBA da yayınlanmak üzere Yolderesi mahallesi kurs yerinde dijital içerik geliştirme çalışmasının sonuna gelindi. Bu çalışmada görev alan usta öğreticiler Hacer Avşar, Nurdagül Körömeroğulları, Fatma Pakdil, Hüsne Sarıçiçek, Mesude Aba tarafından uygulamalı çalışmalar yapıldı, kullanınılan araçlar ve kursla ilgili tüm detaylar anlatıldı.

Halı Kursunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü sorumlu Şube Müdürü Ahmet Akküncü , Türkoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kıllı , Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Seyithanoğlu  çalışmaları yerinde gördü ve son durum hakkında bilgi aldılar, başarı dileğinde bulundular.