Kahramanmaraş’ta bir ilk.

Kahramanmaraş’ta bir ilk.
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Proje Anadolu Lisesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi ortaklığında öğrenciler için ücretsiz İngilizce Eğitimi programı Düzenlenmiştir. Bu etkinliğe 140 öğrenci katılmıştır. 8 Hafta sürecek...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Proje Anadolu Lisesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi ortaklığında öğrenciler için ücretsiz İngilizce Eğitimi programı Düzenlenmiştir. Bu etkinliğe 140 öğrenci katılmıştır. 8 Hafta sürecek olan online eğitim sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

AB Erasmus+ projesine de dahil olan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi, öğrencilerde yabancı dil gelişiminin ve bu tür projelerde yabancı dilin öneminden dolayı bu projeyi gerçekleştirmiştir. Öğrencilerin AB Erasmus+ projesi kapsamında Portekiz, İtalya, Romanya ve Makedonya hareketlilikleri devam etmektedir.

Okul Müdürü Ali Çolak "Günümüz kariyer gelişiminde yabancı dil yadsınamaz bir önem kazanmıştır. Bu anlamda kurum olarak öğrencilerimizi çağın gerekliliklerine uygun olarak yabancı dil eğitimine ve doğru kariyer hedeflerine yönlendirmeye gayret ediyoruz.

Bu projenin gerçekleşmesine Öğrencilerimiz adına Okuluz Rehberlik Servisine, Okul İdaremize ve İGÜ kariyer merkezine Teşekkür Ederiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.