Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde görev yapan Anaokulları müdürleri, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek başkanlığında Kahramanmaraş Doğa kolejinde bir araya geldi.

Kurumlar arası  dayanışma, yardımlaşma, işbirliği ve paylaşım amacıyla İlçede görevli okul müdürleri ayda bir kez bir araya gelerek kurumları ile ilgili değerlendirme yapıyorlar.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek ” Millî Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi” kapsamında okul müdürlerimizin görüşlerini dinledik, Kahramanmaraş’ta okul öncesi eğitime erişimi istenilen seviyelere çıkarmak istiyoruz” dedi.

 

 

Kahramanmaraş Doğa Koleji Kurum Temsilcisi Volkan Tatar, ” Bugün Doğa Koleji Anaokulu Müdürümüz Tuğba Başer Avcı  evsahipliğinde  Onikişubat İlçemiz de ki Anaokulu yöneticileriyle bir araya geldik, güzel bir etkinlik oldu, onları ağırladık, sohbet ettik, eğitim adına istişare yaptık,  değerli şube müdürlerimizi ve anaokulu müdürlerimizi aramızda görmekten mutlu olduk” dedi.