Kahramanmaraş 'ta Hayat Boyu Öğrenme HEM kursları devam ediyor

Kahramanmaraş 'ta Hayat Boyu Öğrenme HEM kursları devam ediyor
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme bölümüne bağlı İlçe Halk Eğitimi Merkezlri bünyesinde açılan  farklı kurslara her geçen gün ilgi dahada fazla artıyor.Kahramanmaraş...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme bölümüne bağlı İlçe Halk Eğitimi Merkezlri bünyesinde açılan  farklı kurslara her geçen gün ilgi dahada fazla artıyor.

Kahramanmaraş il millî eğitim şube müdürü Ahmet Akküncü ve Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül Onikişubat İlçesinde KSÜ Avşar kampüsü ve Kılavuzlu Millet Bahçesinde Konteyner ve çadırlarda açılan kurslar ziyaret edilerek çalışmalar yerinde görüldü. Çalışmalarla ilgili bilgi alındı.

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü bünyesindeki Giyim, Mefruşat, Örgü, Resim, Kuaförlük, Ahşap boyama, Ebru, El sanatları, alanlarındaki devam eden 21 adet  kurs programına 400 kursiyer devam etmekte ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarının deprem tranvasından kurtulması amacıyla  bu tür kurslara hız verileceği öğrenildi.