Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Tanıtım Toplantısı

Kahramanmaraş’ın gözde okullarından Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A. Ş. arasında 10.04.2020 tarihinde yapılan protokol ile proje statüsüne alınmasıyla tanıtım çalışmalarına hız verdi. Pandemi sürecinden dolayı üç güne yayılan tanıtım çalışmaları MADO yönetim kurulu üyesi Atilla KAMBUR  ve ilçe […]

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Tanıtım Toplantısı

11 Haziran 2021 - 19:20A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş’ın gözde okullarından Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A. Ş. arasında 10.04.2020 tarihinde yapılan protokol ile proje statüsüne alınmasıyla tanıtım çalışmalarına hız verdi.

Pandemi sürecinden dolayı üç güne yayılan tanıtım çalışmaları MADO yönetim kurulu üyesi Atilla KAMBUR  ve ilçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Ataş’ın katılımlarıyla bugün itibari ile sonlandırıldı.

 

 

Organizasyona ilimizin Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bulunan 65 ortaokul davet edildi. Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bahçesinde MADO’ nun katkıları, Uygulama Oteli usta öğreticilerinin hazırlıkları ve eşsiz sunumuyla gerçekleştirilen kahvaltı ile başlayan organizasyon, Okul Müdürü Veysel Mehmet GÜLTEKİN’ in açılış konuşmalarıyla devam etti.

 

 

İmzalanan protokol, okulun genel özellikleri ve sonrası atılacak adımlarla ilgili yaptığı bilgilendirmelerin ardından okul öğretmenlerinden Psikolojik Danışman Senem ÇALIŞIR okul tanıtımını gerçekleştirdi. Okulun sahip olduğu fiziksel özelliklerin yanında geçmişten günümüze kadar gerçekleştirilen faaliyetler, kazanılan başarılar, okulda bulunan alanlar, staj dönemleri gibi önemli noktalara değindi.

 

 

FOTOĞRAFLARIN TAMIMINI GÖRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=MdmeqGtdtSI

 

 

Nisan 2020 tarihinde MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş.ile yapılan protokol kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında 30 öğrencinin mülakatla alınacağını, proje sınıfına kayıt hakkı kazanan öğrencilerden yerleştirme puanına göre ilk onda yer alacak öğrencilere dört yıl boyunca devam edecek olan aylık 250 TL burs verileceğini belirtti.

 

Proje sınıfında dil eğitiminin yoğun bir şekilde gerçekleştirileceği; İngilizce, Rusça ve Çince’ nin zorunlu yabancı diller olarak belirlendiğini vurguladı. Proje sınıfı dışındaki 108 kişilik sınavsız girişli Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama Seyahat Hizmetleri alanlarında da İngilizce ve Almanca derslerinin zorunlu yabancı dil kapsamında okutulacağı söyledi. Öğrencilerin mesleki hedefleri doğrultusunda belirlenecek olan sertifika programlarıyla da meslekteki özel alt alanlarda öğrencilerin yeterlilik ve becerileri en üst seviyeye çıkartılarak, sektörün aranan gözde bireylerinin yetiştirilmesini amaçladıklarını belirtti.

 

Okulun sahip olduğu güçlü eğitim kadrosu, Yiyecek İçecek ve Konaklama Seyahat Hizmetleri alanlarına ilgi duyan, yeteneklerini bu yönde geliştirmek ve yükselmek isteyen öğrencilerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Ayrıca okulun 20 kişilik yurt imkânının da bulunması, kırsal kesimden okulu tercih etmeyi düşünen öğrenci ve aileler için okulu daha cazip kılıyor. Samimi ve içten bir ortamda gerçekleştirilen organizasyon okul atölyelerin gezilmesi ve havuz başı sohbetiyle devam etti. Katılımcıların memnuniyetle ayrıldıkları bu organizasyondan sonra Uygulama Oteli bahçesinde yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak olan havuzbaşı kafeteryasına da tüm halkımızı davet etmeyi unutmadılar.

 

 

Kahramanmaraş’ımızın ve ülkemizin kalkınması adına, MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. ile Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki tüm çalışanlarla teşekkür eder, yürüyecek oldukları bu yolda başarılar dileriz.

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Şeyh Adil Mezarlığı Şehitlik anıtında...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinli...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zenginleştirilmeesi Projesi” kapsamında okul bahçesinde güzel ve anlamlı bi...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Jandarma Trafik ekiplerince  Trafik kuralları anlatıldı....

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden mu...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan YORULMAZ tarafindan ,7 sınıf öğrencilerden oluşan drama öğrencileri 12 Mart...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ