Kahramanmaraş’ta ilk müstakil Anaokulu olma özelliğine sahip Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Anaokulu, Aşure etkinliği düzenleyerek paylaşım gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Anaokulu Okul Aile Birliği ve okul yönetiminin ortaklaşa gerçekleştirdiği “aşure etkinli ilgi görürken etkinliğe Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı, şube müdürleri Yunus Haskılıç, Yahya Dertli, Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı yaptığı açıklamada; “ İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle kurumlarımızda aşure etkinliği düzenlenmekte, bu hem dini açıdan hem de kurum çalışanlarımız ve öğrenci velilerimizin kaynaşması ve paylaşma duygusunun güçlendirilmesi açısından önem arz etmektedir.

Bu etkinliği düzenleyen, emek veren okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Hatice Ermeydan ise , birlik ve beraberlik sağlama adına bu etkinliği okul aile birliği yönetimince düzenlediklerini vurgulayarak tüm katılımcılara ve kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Aşure ikramından sonra Onikişubat Hacı Ömer Camii imamı Mehmet Karaköse dua  ederek fatihalar okundu.