İstanbul Küçükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürü iken Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Cemal Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti yapmak için İstanbul il millî eğitim müdür yardımcıları ve 13 ilçe millî eğitim müdürü Kahramanmaraş’a geldi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından planlanan  ve hayırlı olsun ziyareti amacıyla 15 il ve İlçe yöneticisi Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz‘ı makamında ziyaret etti. İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı programı planlamasına rağmen aniden çıkan önemli bir görevi gereği,bu programa katılamadı.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz ve diğer Millî Eğitim Yöneticileri, misafir Millî Eğitim Yöneticilerini karşılayarak makama aldılar, misafir yöneticiler ve ev sahibi yöneticiler arasında kaynaşma, samimi ve beraberlik ortamı görülmeye değerdi. İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz,  misafirlerine Kahramanmaraş ‘ta eğitim, okullar, öğretmen, öğrenci sayıları, Kahramanmaraş ve ilçeleri hakkında genel bilgilendirme yaptı. Güzel bir sohbet ve fikir alışverişinden sonra topluca yemeğe geçildi.

Eğitimci, şair ve yazar Duran Boz tarafından yedi güzel adam konusunda 1 saat süren, ilgiyle dinlenen tanıtım gerçekleştirildi. Daha sonra hep birlikte Kahramanmaraş’ı kuşbakışı izleme imkanı olan şehir terasına geçildi. Gecenin İlerleyen saatlerinde ünlü Maraş dondurmasını dünyaya tanıtan MADO’ya geçildi. MADO’nun sahibi, günde 19 saat çalışan, yetenekli ustası Mehmet Kanbur’un ilgi çekici, bir o kadarda anlamlı, düşündürücü, zaman zamanda güldüren anıları geceye renk kattı.

Misafir eğitimcilere Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel tanıtımını gerçekleştirilmek üzere bugünde (15 Aralık 2018) Kalesi, Ulu cami, tarihi konaklar vb yerleri gezdirilecek ve akşama doğruda İstanbul’a uğurlanacak.

İSTABUL BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİNDEN GELEN EĞİTİMCİLER

İstanbul İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Menderes Kaya , İstanbul Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ,  Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz,  Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşalı Beşli, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ,Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına