İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Ataması

İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Ataması
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Şube Müdürü Hanifi Şahin yeni görevine başladı. Şahin Özel Eğitim ve Rehberlik hizmetleri görevine bakacak.HANİFİ ŞAHİNİN BİYOGRAFİSİ1973 yılında...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Şube Müdürü Hanifi Şahin yeni görevine başladı. Şahin Özel Eğitim ve Rehberlik hizmetleri görevine bakacak.

HANİFİ ŞAHİNİN BİYOGRAFİSİ

1973 yılında Gaziantep’te doğan Hanifi ŞAHİN, ilk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1994 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2002 Yılında Batman/Kozluk Dereköy İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görevine başladı. 2004-2011 yılları arasında sırasıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi. 15 Temmuz Anadolu Lisesi ve Tuzlagözü İlköğretim okullarında yöneticilik yaptı.2014 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın açtığı görevde yükselme sınavını kazanarak sırasıyla Konya/Bozkır, Şanlıurfa/Halfeti ve Nevşehir illerinde şube müdürü olarak çalıştı.

01/08/2022 tarihinde Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmış olup, halen bu görevi yürütmektedir. Hanifi şahin Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.