Maraşta Haber
Maraşta Haber

İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplandı

    Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ahmet Akküncü, Meslek Liseleri ile Çok Programlı Lise Müdürleri ile ilgili İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Yaygın Eğitim Şefi Bayram Metin Katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü’nün yaptığı açılış konuşmasından sonra gündemi gereği aşağıdaki maddeler değerlendirmeye alındı.   1-İlimiz Merkez […]

İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplandı

19 Aralık 2012 - 16:02A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

 

 

Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ahmet Akküncü, Meslek Liseleri ile Çok Programlı Lise Müdürleri ile ilgili İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Yaygın Eğitim Şefi Bayram Metin Katıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü’nün yaptığı açılış konuşmasından sonra gündemi gereği aşağıdaki maddeler değerlendirmeye alındı.

 

1-İlimiz Merkez Ilıca Çok Programlı Lisesi bünyesinde; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Erken Çocukluk Dalı ile İmam Hatip Alanının açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

2- İlimiz Merkez Döngele Çok Programlı Lisesi bünyesinde Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve bu alanda İklimlendirme Sistemleri Dalı açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

3- İlimiz Merkez Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde; Güzellik ve Saç Bakımı Alanı ve bu alanda Saç Bakımı Dalı, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve bu alanda Mutfak Dalı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alanı ve bu alanda Müşteri Temsilciliği Dalı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Özel Eğitim Dalı ve Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanında Hasta Bakımı Dalı açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

4- İlimiz Merkez Karacasu Çok Programlı Lisesi bünyesinde; Mobilya İç Tasarımı Alanı ve alanda Mobilya Süsleme Sanatları Dalı ile Giyim Üretim Teknolojileri Alanı ve alanda Bayan Terziliği dalının açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

5- İlimiz Merkez Nezihe Öksüz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bünyesinde; Anestezi ve Reanimasyon Alanı ile Anestezi Teknisyenliği Dalının kapatılması ve Hemşirelik Alanının kontenjanının artırılması tekliflerinin görüşülmesi.

6- İlimiz Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü Anadolu Kız Meslek Lisesi bünyesinde Giyim Üretim Teknolojisi Alanı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanlarının kademeli olarak kapatılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

7- İlimiz Merkez Şehit İdari Ataşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde; Teknik Lise açılması ve bu Lise de Kimya Teknolojisi Alanı ve bu alanda Kimya Laboratuvarı Dalı ile Tekstil Teknolojisi Alanı ve bu alanda İplik Üretim Teknolojisi, Dokuma Desinatörlüğü, Endüstriyel Yuvarlak Örme ve Tekstil Bitim İşlemleri(Apre) Dallarının açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

8- İlimiz Merkez Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Meslek Lisesi Anadolu İletişim Meslek Lisesi Programında Grafik ve Fotoğraf Alanı ve bu alanda Grafik Dalı açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

9- İlimiz Göksun İlçesi Kanlıkavak Musa Ayar Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü bünyesinde İmam Hatip Lisesi Alanı açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

10- İlimiz Merkez Tekir Çok Programlı Lisesi bünyesinde; İmam Hatip Lisesi Alanı açılması

tekliflerinin görüşülmesi.

11- İlimiz Elbistan İlçesi Demircilik Çok Programlı Lisesi bünyesinde; Muhasebe ve Finansman Alanı ve bu alanda Bilgisayarlı Muhasebe Dalı, Bilişim Teknolojileri Alanı ve bu alanda Veri Tabanı Programcılığı Dalı ile Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve bu alanda Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü dalının açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

12- İlimiz Elbistan İlçesi Karaelbistan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve bu alanda Yapı Tesisat Sistemleri ile İklimlendirme Sistemleri Dalları Teknik Lise bünyesinde ise Bilişim Teknolojileri Alanı ve bu alanda Bilgisayar Teknik Servis ve Web Programcılığı ile dallarının açılması tekliflerinin görüşülmesi.

13- İlimiz Andırın İlçesi Şehit Adem Seyfioğlu Çok Programlı Lisesi bünyesinde İmam Hatip Lisesi Alanı açılması tekliflerinin görüşülmesi.

 

14- İlimiz Merkez İMKB.Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Hilmi KİŞİ tarafından kurul üyelerine İşletmelerde Beceri Eğitimi ile ilgili sunum yapılması.

 

15- Çağlayancerit 80. Yıl Çok Programlı Lisesi bünyesinde; İmam Hatip Lisesi Alanı açılması

tekliflerinin görüşülmesi.

16- İlimiz Merkez Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde Pazarlama Alanında Satış Elemanı Dalı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alanında ise Hukuk Sekreterliği Dalının açılması teklifinin görüşülmesi.

17-Dilek ve temenniler, kapanış.

Toplantıda Otelcilik ve Turizm  Meslek Lisesi Müdürü Beşir Özkurt ve çalışma arkadaşları katılımcılara en güzel ev sahipliği örneği sergilediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli ...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam  koltuğunu Şehit...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Ba...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışmas...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ŞAGO matematik yarışmasının eleme sınav sonuçları...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Ya...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu Müdürlüğünce “Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda matem...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ