İbrahim Çalık Anadolu Lisesi Deprem Şehitlerini Andı

İbrahim Çalık Anadolu Lisesi Deprem Şehitlerini Andı
Kahramanmaraş Onikişubat İbrahim Çalık Anadolu Lisesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinde hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Ali YER ve ailesi ile on iki öğrencisine anma programı düzenledi.Program İl Milli Eğitim...

Kahramanmaraş Onikişubat İbrahim Çalık Anadolu Lisesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinde hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Ali YER ve ailesi ile on iki öğrencisine anma programı düzenledi.

Program İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şerif Irmak ve birçok okulun müdür ve müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

İLGİLİ VİDEOYU İZLEMEK  İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Okul müdürü Hulusi Karakaya programın açılış konuşmasını yaparak üzüntülerini paylaştı. peşinden vefat eden öğretmen ve öğrencilerin sinevizyon gösterimi ile devam etti. Akabinde okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Habibullah Baz, şehitler için  kuran okudu,Boğaziçi Cami imam hatibi Veli Durdu hoca da  dualarını etti.

Davetlilere ve öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Yapılan yemek duasının ardından program sona erdi. Yoğun duyguların yaşandığı programda katılanlar göz yaşlarına hakim olamadı. Vefat eden öğretmen Ali YER ve 12 öğrenci için Allahtan rahmet kalanlarına da sabır dileğinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.