Onikişubat İbrahim Çalık Anadolu Lisesi 6 Şubat depreminin 1. yıldönümünde depremde vefat eden; Öğrencileri, Öğretmenleri ve tüm Şehitler için Arıgüloğlu Camii de Mevlid-i Şerif ve Hatim programı düzenlendi. İlerisi günde de okulda etli pilav ikram edildi.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce kahramanmaraşlı hayatını kaybetmiş, birçoğu sakat kalmış ve evleri yok olmuştu.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKLERE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=vkY8KB6UDuw

https://www.youtube.com/watch?v=8SQmSwAL8z0

 

İbrahim Çalık Anadolu Lisesi bu depremde sevilen ingilizce öğretmeniAli Yer ve ailesini, değerli öğrencilerinden Edanur Fırat , Zeynep Buse Ejderha , Zeynep Demirtaş , Taha Us , Şevval Çakıroğlu , Emine Gizem Dökücü , Zeynep Aydoğar , Zeynep Venher Açoğlu , Zeynep Nida Çekti , Eylül Yıldız , Nazar  Turna ,  Ahmet Efe Memik ve  Ayşe Çiçek’ i kaybetti.

Mevlid-i Şerif ve Hatim, ve Kur’an-ı Kerim dilaveti ile başlayan dua ile sona eren etli plav ikaramına tüm öğrenciler katılırken Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube MüdürleriŞerif Irmak, Dilek Konuş,Okulun eski müdürlerindenMücahit Aslan, Mustafa Paksoy, Müdür Baş YardımcısıMuhsin Ural, emekli okul müdürlerindenBekir Uruş, şu anda görevde bulunan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Hulusi Karakaya, katılımlarından dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.