Maraşta Haber
Maraşta Haber

HEM Müdürleri Pazarcık İlçesinde Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Kahramanmaraş İlçelerinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri Pazarcık Halk Eğitim Müdürü İrfan Gökçeren’in  ev sahipliğinde öğretmenevi salonunda Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi başkanlığında, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çilo’nunda katılımı ile pandemi kuralları içerisinde bir araya gelerek, süreçle ilgili çalışmaları değerlendirdi. Toplantı Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çilo‘nun selamla konuşması, Millî Eğitim […]

HEM Müdürleri Pazarcık İlçesinde Değerlendirme Toplantısı Yaptı

25 Mart 2021 - 5:24A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş İlçelerinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri Pazarcık Halk Eğitim Müdürü İrfan Gökçeren’in  ev sahipliğinde öğretmenevi salonunda Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi başkanlığında, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çilo’nunda katılımı ile pandemi kuralları içerisinde bir araya gelerek, süreçle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Toplantı Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çilo‘nun selamla konuşması, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi’nin açılış konuşması ile başladı, müteakiben Pazarcık Halk Eğitim  Merkezi Müdürü İrfan Gökçeren sunu eşliğinde  Brifing verdi ve Pazarcık Halk Eğitim  Merkezinin tarihçesi, personel durumu, açılan kurslar vb. bilgiler verdi.

Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında Yaygın Eğitim Sistem’de güncel modüller hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

TOPLANTIYA AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=4pAibpdZ6Gk

 

2020-2021 Hayat Boyu Öğrenme Kurumlarımızda açılan Mesleki Teknik ve Genel kursların, okuma yazma ve yabancı uyruklu vatandaşlara açılan kursların değerlendirilmesi yapıldı.

Hayat Boyu Genel Müdürlüğü öncülüğünde Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından Köy ve Mahalle muhtarlarına göndermiş olduğu Tarımsal ve Hayvancılıkla ilgili kursları tanıtıcı mektuplarının değerlendirilmesi, bu yönde yapılan çalışmaların görüşülmesi ele alındı.

Dünya ve ülkemiz genelinde etkili olan Covid -19 bulaşıcı hastalığının Bilim Kurulu kararları ile kursların açılmasının değerlendirilmesi istişare edildi.

30 Ocak 2021 tarihli Resmî Gazete’ de yayımlanan Genelge ile 2021 yılı Cumhurbaşkanlığımız tarafından “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edilmesi ve bu kapsamda yapılacak etkinlik ve faaliyetlerin değerlendirildi.

2019-2020 Eğitim –Öğretim yılında İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince açılan Destekleme Yetiştirme Kurslarının 2. döneminin değerlendirilmesi yapıldı ve Ulusal ve Yerel projeler ile Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Bilgi ve Değerlendirme Formu görüşülmesi yapıldı.

Kurumlar tarafında ilgili mevzuatlar çerçevesinde halkımıza kursların tanıtıcı bilgilendirme faaliyetleri, Açık Öğretim Okullarının İşve İşlemlerinin görüşülerek değerlendirme yapıldı.

Toplantının son bölümünde, 05 Nisan 2021 Hayat Boyu Öğrenme Haftasında yapılacak olan etkinliklerin planlanması, Denetimde Serbestlik kursları, Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi ve Okul Taşıt Rehber personel Eğitimi görüşüldü, toplantı görüş ve Önerilerle son buldu.

Toplantıya Pazarcık Halk Eğitim  Merkezi Müdürü İrfan Gökçeren ,Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, Andırın  Halk Eğitim Merkezi Müdürü H.İbrahim Hakan Gök, Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahan, Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Akoğlan, Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdür V. Serhat Karahan, Nurhak  Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Bayram Alış, Ekinözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Özer, Çağlayancerit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Zaid Aydemir, Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kıllı, Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Arguz ve ayrıca Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hilmi Kişi, Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Özkan  Gök ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Memuru Celal Akkurt  katıldı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Ti...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kap...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow ...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretmenleri Güldane Sarı ve Ülker Kutluay yürüttükleri “We Grow With Love”isimli...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ