Hatim ve Mevlit programlarının planlanması ele alındı

Hatim ve Mevlit programlarının planlanması ele alındı
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kurumum personellerinin anısına yaptırılan 12 Şubat Toplantı salonun da, İl düzeyinde gerçekleştirilecek...

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kurumum personellerinin anısına yaptırılan 12 Şubat Toplantı salonun da, İl düzeyinde gerçekleştirilecek Hatim ve Mevlit programlarının planlamasına yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Din hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ başlandığında yapılan Hatim ve Mevlit programlarının planlama toplantısına; Şehit Erol Olçok AİHL Müdürü Hacı Muharrem DİLİPAK, 15 Temmuz Şehitler İHO Müdürü Memduh KAYIKLIK, Hacı Mehmet Kalay Kız AİHL Müdürü Bilal YİĞİT, Kahramanmaraş AİHL Müdürü Hacı AYDIN ile Hoca Ahmet Yesevi AİHL Müdürü Osman GÜRÜN katılıdılar.

karşışıkşı görüş bildirek bundan sonra yapılacak Hatim ve Mevlit programlarının ne şekilde , ne zaman ve nasıl yapılacağı ele alınarak değerlendirildi.