Halk Eğitimi Planlama Ve İşbirliği Komisyonu” Toplandı

Halk Eğitimi Planlama Ve İşbirliği Komisyonu” Toplandı
Kahramanmaraş İl Hayat Boyu Öğrenme “Halk Eğitimi Planlama Ve İşbirliği Komisyonu” Toplantısı Yapıldıİldeki Resmî, Özel ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin Katılımıyla Hayat Boyu Öğrenme Alanında İş Birliği...

Kahramanmaraş İl Hayat Boyu Öğrenme “Halk Eğitimi Planlama Ve İşbirliği Komisyonu” Toplantısı Yapıldı

İldeki Resmî, Özel ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin Katılımıyla Hayat Boyu Öğrenme Alanında İş Birliği ve Koordinasyonu Sağlamak, Etkinlikleri Birlikte Planlamak ve Uygulamaya Koymak, Hizmet Tekrarı ve Kaynak İsrafını Önlemek ve Verimliliği Artırmak Amacıyla; İl Hayat Boyu Öğrenme “Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu” Toplantısı Yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı Toplantı Salonunda, hayat boyu öğrenme alanında İş Birliği ve Koordinasyonu sağlamak ve etkinlikleri birlikte planlamak amacıyla, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şubesi tarafından hangi alanlarda iş birliği yapılabileceğini gösteren bir sunum yapıldı.

Sununda belirtilen konular hakkında, karşılıklı mütalaada bulunularak ortak çalışma alanları belirlendi, yapılacak çalışmalarla ilgili kararlar alındı.

0 (Giriş) 4 5 6 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.