Hakkari’de çığ düşmesi sonucu Şehit olan Göksun’lu hemşehrimiz Şehit Ali Özdemir’in adı Göksun ilçemizde bir Anaokulumuza verildi.

Göksun Şehit Ali Özdemir Anaokulunda yapılan program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunması ile başladı. Şehid Ali Özdemir’in ailesi, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Kaymakam. Göksun Kaymakamı Ümit Şeref Kayacan, AK Parti İl Kadın Kolları BaşkanıGül Çitil Okur, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve yönetimi, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ve ilçe kurum amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal Anaokulu ziyaretinde “Şehidimizi ve tüm şehitlerimizi unutmayarak, isimlerini sürekli yaşatmaya çalışacağız. İnşallah bu okulumuzda hem şehidimiz yaşatılacak hem de öğrencilerimiz güzel eğitim alacaklar. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz” diyerek düşüncelerini ifâde etti.

 

 

Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü  Şeref Akpınar  “Şehitlerimizin fedakarlıklarını ne yapsak karşılayamayız, fakat bizlere düşen görev de onları unutmamak ve unutturmamaktır. Bu düşünceyle Şehidimiz Ali Özdemir’in ismini Anaokulumuza vererek sürekli yaşatmak istedik. Ayrıca Esenköy İlk/Ortaokulunda da şehidimiz adına bir kütüphane açılışı gerçekleştirdik. Emek veren ve destek olanlara teşekkür ederim”dedi.